Andreea Marin s-a infectat cu virusul COVID-19! Cât de rău s-a simțit vedeta

,
Andreea Marin
Andreea Marin s-a infectat cu COVID-19! De ce simptome a avut parte vedeta[Sursa foto: Facebook Andreea Marin]

Andreea Marin s-a infectat cu COVID-19. Vedeta, deși vaccinată cu schema completă, a avut parte de simptomele unei gripe destul de puternice.

Andreea Marin s-a infectat cu COVID-19. Vedeta, deși vaccinată cu schema completă, a avut parte de simptomele unei gripe destul de puternice.

Andreea Marin s-a infectat cu virusul COVID-19! Cât de rău s-a simțit vedeta

„Am fost puțin bolnăvioară în ultima perioadă și am stat acasă, ceea ce înseamnă că la un moment dat n-am mai putut să stau și m-am ridicat din pat. Am trecut și eu prin această experiență a COVID-ului de curând.

N-a fost o plăcere. Mare parte din echipa cu care am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat, mare parte din echipă s-a îmbolnăvit. Probabil s-a transmis foarte ușor această variantă de la unul la altul. Și uite așa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă.

Citeste si: Câte animale are în casă, de fapt, Andreea Marin? Vedeta le adoră, iar patrupedele fac parte din familie

Nu este o experiență plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată acum 5 luni și ceva, cu alte cuvinte am mai pierdut din apărare, eu totuși am avut o variantă ușoară.

Am fost păzită totuși de vaccin.

Când am ajuns la spital să-mi fac analizele, după ce am trecut prin boală, să mă asigur că totul e bine pulmonar. Am înțeles foarte clar, vorbind cu medicii de acolo, e o concluzie trasă de medici, la nivel mondial, cât de mare este diferența atunci când ești vaccinat.

Andreea Marin
„Am stat câteva zile la pat, am avut simptomele unei gripe puternice. Cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât”[Sursa foto: Facebook Andreea Marin]

„Am stat câteva zile la pat, am avut simptomele unei gripe puternice. Cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât. În fine, nu e plăcut, dar am trecut și prin asta”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin completase întreaga schemă de vaccinare

Andreea Marin, cu toate că este vaccinată, a luat virusul COVID-19. Totuși, vedeta crede că vaccinarea i-a oferit privilegiul de a avea o formă mai ușoară a bolii.

Am urmat tratamentul, am făcut tot ceea ce trebuie. Am urmat tot ce mi-a zis medicul. M-am izolat de cei din jur. Anterior, fiica mea a fost bolnavă, așa cum deja știți.

Citeste si: Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România, dezvăluiri inedite aseară, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D: “Am fost descurcăreață!”

Fiecare are părerea sa, eu am ales să fac vaccinul. Am văzut clar din această experiență cât a contat. Am făcut o formă ușoară comparativ cu ceilalți care nu au vaccinul. Este strict concluzia mea, nu fac reclamă vaccinului.

Violeta nu a stat acasă. Am trecut prin boală amândoi, dar suntem liberi (n.r.: Adrian Brâncoveanu, iubitul vedetei). Am avut grijă unul de celălalt. Am depășit în paralel acest impas ”, a mai adăugat frumoasa vedetă, Andreea Marin.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

O copiază sau nu Lavinia Pîrva pe Andreea Marin? Zâna a vorbit pentru prima oară despre soția fostului soț: ''Exista o asemenare fizica...''

Guvernul va îngheța pensiile de serviciu pentru 5 categorii de pensionari

O copiază sau nu Lavinia Pîrva pe Andreea Marin? Zâna a vorbit pentru prima oară despre soția fostului soț: ''Exista o asemenare fizica...''

Andreea Marin, dezvaluirea care îți face pielea de găină! Ce semne i-a trimis mama ei, de dincolo de moarte: ''Cu o voce puternică, mama mi-a spus...''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies