SORA ANDREEI MARIN. Cine este și cum arată sora Andreei Marin?

,
cine e sora andreei marin
Andreea Marin, vedetă de televiziune [Sursa foto: Instagram]

SORA ANDREEI MARIN. Pe Andreea Marin o cunoaște o țară întreagă, însă puțini sunt cei care știu că vedeta are o soră care îi seamănă foarte bine. Cum arată sora Andreei Marin?

SORA ANDREEI MARIN. Sunt ani buni de când Andreea Marin apare în lumina reflectoarelor, fie ca prezentatoare TV, fie în urma implicării ei în anumite proiecte caritabile.

Astfel, publicul o cunoaște și o apreciază pe Andreea Marin pentru activitatea ei. Pentru că este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, despre familia Andreei Marin se știu puține lucruri. Iată cine este și cum arată sora Andreei Marin. 

SORA ANDREEI MARIN. Cine este sora vedetei? Cât de bine seamănă cele două!

SORA ANDREEI MARIN. Puține persoane știu că Andreea Marin are o soră și că cele două au o relație foarte apropiată. Sora Andreei Marin este Cristina Chiser, are 41 de ani și este cu 5 ani mai mică decât îndrăgita prezentatoare de televiziune. 

SORA ANDREEI MARIN, Cristina Chiser, activează în domeniul afacerilor, alegând un domeniu complet diferit de cel care a făcut-o celebră pe sora ei mai mare. Astfel, dacă Andreea Marin este obișnuită cu camerele de luat vederi și este mereu în atenția publicului, sora vedetei este o prezență discretă în showbizul autohton. Nu e de mirare că, deși asemănarea dintre cele două este mai mult decât vizibilă, în continuare sunt destul de multe persoane care nu știu că Andreea Marin  are o soră mai mică. 

SORA ANDREEI MARIN. Cristina Chiser este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că se descurcă foarte bine în afaceri, sora Andreei Marin are și o viață de familie foarte bine organizată. Sora Andreei Marin este căsătorită și are doi copii. Cristina Chiser este și mamă de fată și mamă de băiat. 

Pe lângă legătura de sânge, mai există încă un lucru care le leagă pe Andreea Marin și sora ei, Cristina Chiser. Cele două au rămas însărcinate aproximativ în aceeași perioadă de timp, astfel că au avut șansa de a trăi împreună experiența de mamă.

„Noi am rămas însărcinate aproape în același timp. Între primii noștri copii, Violeta și Luca, băiețelul cel mare al Cristinei, este o diferență de 5 luni.”, dezvăluia Andreea Marin într-un interviu mai vechi, potrivit libertatea.ro.

sora andreei marin
Cristina Chiser, sora Andreei Marin [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Câte animale are în casă, de fapt, Andreea Marin? Vedeta le adoră, iar patrupedele fac parte din familie

SORA ANDREEI MARIN. Ce le-a apropiat pe Andreea Marin și sora ei, Cristina Chiser  

SORA  ANDREEI MARIN s-a bucurat încă din copilărie de tot sprijinul vedetei. Un eveniment nefericit, mai exact pierderea mamei, le-a unit pe cele două, astfel că între ele există o legătură indestructibilă. Andreea Marin a încercat să își protejeze sora, încercând astfel să compenseze lipsa figurii materne din viața lor.

„Am avut un sentiment de protecție extrem de puternic, pentru că sora mea era atât de mică și o vedeam atât de fragilă, avea doar 4 ani pe atunci. Și nu a fost ușor, mai cu seamă că tatăl meu la acea vreme nu era deloc puternic. Pierderea mamei l-a rănit cumplit, rămăsese cu două fete mici. Plângea în fiecare seară, eu încercam să fiu matură, să echilibrez situația. Nu știu cât am reușit, am rămas mereu în picioare, protejându-i pe cei dragi, dar eram un copil. Undeva mai târziu, la maturitate lucrurile acestea se decontează. Am ajuns la maturitate într-un punct în care eu nu trăisem niște etape din viață. Nu mi-a fost ușor, a fost un dezechilibru, am avut nevoie și de un terapeut să mă ajute să-mi recapăt cumva copilăria furată de destin, de nimeni altcineva. Însă sunt puternică. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat această forță de a trece prin toate până acum.”, a povestit Andreea Marin în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

sora andreea marin
Sora Andreei Marin [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Asemănarea dintre ele este izbitoare! Pe una o vedem la televizor, iar cealaltă a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Cum arată și cu ce se ocupă sora Andreei Marin

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

A fost sau nu ceruta in casatorie Andreea Marin de catre Ion Tiriac? Zana lamureste misterul inelului

VIDEO Explozii în nordul Kosovo, în apropiere de Serbia: autoritățile sunt în alertă; sirenele răsună în oraș

A fost sau nu ceruta in casatorie Andreea Marin de catre Ion Tiriac? Zana lamureste misterul inelului

Andreea Marin, dezvaluirea care îți face pielea de găină! Ce semne i-a trimis mama ei, de dincolo de moarte: ''Cu o voce puternică, mama mi-a spus...''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies