Andreea Marin în doliu: “Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 sep 2022, 03:05

Andreea Marin în doliu: “Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat”

Sursa: Facebook Andreea Marin

Andreea Marin trece prin momente dureroase. Vedeta a pierdut un om extrem de important din viața ei, de la care a avut ocazia să învețe numai lucruri bune.

Andreea Marin este în doliu! Vedeta a suferit o pierdere imensă.

Vestea că un om drag sufletului ei s-a stins din viață, în urma unui accident, a cutremurat-o pe zână. Mesajul postat de aceasta pe rețelele de socializare a stârnit o mulțime de reacții.

Andreea Marin în doliu: “Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat”

Andreea Marin nu-și poate reveni din șoc. În urmă cu o zi, vedeta a primit o veste tragică.

Un om drag sufletului ei a încetat din viață și a lăsat în urmă un gol imens. Tânărul care și-a pierdut viața într-un accident tragic, pe numele Andrei Thutat Ungur, a fost invitat în cadrul emisiunii pe care Andreea Marin o prezintă, acolo unde și-a prezentat povestea de viață. Întâlnirea lor a avut loc cu doar câteva săptămâni înainte ca acesta să moară.

Zână a rămas pur impresionată de povestea de viață a lui Andrei, iar trecerea lui în neființă a venit ca o lovitură puternică pentru aceasta.

Andreea Marin a postat pe pagina de Facebook un mesaj în memoria tânărului de 34 de ani, care și-a pierdut viața într-un accident tragic.

”Din păcate, cu adâncă tristețe scriu că acest tânăr atât de talentat, pozitiv și dedicat a devenit înger, la 34 de ani, în urma unui accident... Povestea lui e o lecție de viață și merită să îi dedicați timpul vostru.

Îmi voi aminti mereu cu sufletul plin de această întâlnire si de pilda sa... Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat...”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Aceasta și-a îndemnat fanii să ia parte la povestea de viață pe care Andrei a făcut-o publică în emisiunea ei, fiind o lecție extrem de importantă.

Citeste si: Andreea Marin s-a infectat cu virusul COVID-19! Cât de rău s-a simțit vedeta

De ce Lavinia Pîrva a refuzat ofertele în televiziune, în ultimii ani: ”Am fost nevoită să refuz”

Andreea Marin, mesaje de încurajare din partea urmăritorilor

Andreea Marin a primit sute de mesaje din partea urmăritorilor din mediul online, care și-au arătat compasiunea față de zână și i-au adus un omagiu tânărului de 34 de ani trecut în neființă.

 ”Dumnezeu să-l ierte! Odihnă veșnică în împărăția lui Dumnezeu!/ Ce poveste de viata impresionanta! Dumnezeu sa l odihneasca in pace si condoleante familiei!/L-am cunoscut pe Andrei, era un băiat inteligent, calm și cu foarte mult bun simt. Dumnezeu sa îl odihnească! / Tristă veste! Era un geniu Andrei, m-a impresionat profund interviul cu el. Odihnă veșnică, 135!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Andreea Marin le-a primit.

Citeste si: Andreea Marin, detalii sfâșietoare despre pierderea a două sarcini: "Ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața!"

 


Cookies