Care este „defectul” pe care Andreea Bănică încearcă mereu să-l ascundă. Artista a vorbit deschis despre asta: „Dacă ar fi după mine nu aș pune nici o poză”

Author: Madalina Maftei

„Nu îmi place de mine albă și tot timpul mă dau cu autobronzant să mai prind culoare!”

Sursa: Instagram Andreea Banica

Andreea Bănică a vorbit deschis despre detaliul care nu-i place deloc la corpul ei și pe care încearcă de fiecare dată să-l ascundă.

Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor că are o trăsătură care nu-i place deloc  atunci când se raportează la propriul trup. Despre ce este vorba și ce face artista pentru a-și ascunde așa-zisa imperfecțiune?

Andreea Bănică a vorbit despre ”defectul” care îi dă bătăi de cap, mai ales iarna

Andreea Bănică arată foarte bine la vârsta de 44 de ani, are un trup de invidiat, în ciuda

faptului că a adus pe lume doi copii. Artista este fericită și împlinită, are o familie frumoasă și se bucură de mare succes pe plan profesional. Cu toate acestea, a recunoscut, pe contul său de Instagram, că nu prea este încântată de nuanța pielii sale iarna, fiind destul de albă, motiv pentru care nu prea își dorește să apară în costum de baie.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

Citește și: Andreea Bănică, momente de panică în vacanță! Artista și-a pierdut băiețelul: ”Am pus tot hotelul pe roate, toată lumea era în picioare”

Recent, blondina s-a fotografiat la marginea unei piscine interioare, cu un costum întreg în dungi alb-negru. La descrierea imaginii, blondina a ales să fie transparentă cu urmăritorii săi și să le transmită ce o deranjează la ea, punctând că nu este deloc

încântată de cum arată pielea sa în sezonul rece.

De asemenea, a mai recunoscut că autobronzantul este cel mai bun prieten al ei în acest sezon, dar, totodată, a mai dezvăluit că soțului ei îi place să o vadă mai mult albă.

„Dacă ar fi după mine nu aș pune nici o poză iarna în costum de baie. Nu îmi place de mine albă și tot

timpul mă dau cu autobronzant să mai prind culoare! Noroc cu Lucian căruia îi place de mine și albă și bronzată, însă vara mă ceartă că scap la soare( ca pisica sunt, mă întind pe unde găsesc soare și acolo mă uită Dumnezeu)! Hai ca am scapăt o poză în costum de baie.”, a scris Andreea Bănică pe contul său de Instagram.

Citește și: Cum reușește Andreea Bănică să se mențină tânăra și frumoasă la 44 de ani? Artista a dezvăluit câteva tip and tricks: ”Ar trebui să fim mega îngrijite”

 

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”