Care este cea mai mare calitate a lui Teo Trandafir? Vedeta nu s-a abținut să recunoască: „În momentul în care am promis un lucru, cu siguranță o să-l fac”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 20 sep 2023, 17:34

Care este cea mai mare calitate a lui Teo Trandafir? „În momentul în care am promis un lucru, cu siguranță o să-l fac”

Sursa: Teo Trandafir Instagram

Teo Trandafir, una din cele mai cunoscute și apreciate vedete din România, a vorbit despre calitățile sale și cele care au contribuit la dezvoltarea sa, atât personală, cât și profesională.

Teo Trandafir, în vârstă de 55 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România și multă lume e curioasă să afle detalii despre viața ei personală, despre cum este ea, dincolo de lumina reflectoarelor. 

Care este cea mai mare calitate a lui Teo Trandafir

Întrebată care este acel lucru pe care lumea ar trebui să-l știe despre ea, vedeta a răspuns că cea mai mare calitate a sa este loialitatea.

De asemenea, Teo a mai punctat faptul că, în afara job-ului, îi place să iasă în natură să se relaxeze.

Citește și: După 12 ani de absență, Ramona Gabor a revenit în România si va oferi detalii, în premieră, la “Teo Show”, în ediția de sâmbătă a emisiunii “Au fost multe lucruri care m-au deranjat. Din acest motiv am și lucrat atât de mult la mine. Îmi păsa foarte mult

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Sunt un om loial celor din jur și, în momentul în care am promis un lucru, cu siguranță o să-l fac. Și că îmi place să petrec timpul liber în mijlocul naturii”, a declarat vedeta pentru  Kanald.ro.

Teo Trandafir s-a confruntat cu probleme grave de sănătate 

Îndrăgita vedetă a vorbit și despre momentele mai grele din viața ei, spre exemplu perioada în care a ajuns pe patul de spital și în care a conștientizat cât de important este să te menții sănătos.

A fost cea mai grea perioadă, având în vedere că mi-au spus că nu este deloc bine. Ce mă „încurca” atunci era amintirea zâmbetului Maiei și mi-am spus că poate nu va fi acum. Prin rugăciune pare-se că mi-a ieșit. A fost cea mai cumplită perioadă a vieții mele. Pentru cei care vor să stea toată ziua în pat, am un sfat: aveți grijă ce vă doriți! După câteva ore, zile, săptămâni de stat în pat, te dor toate ”,

a spus Teo Trandafir, potrivit Fanatik.

Citește și: Teo și Mihai Hînda, dialoguri savuroase, umor și muzică bună, la “Bară la Bară”, începând de luni, la Radio Impuls

„Am ajuns la concluzia că cea mai valoroasă lecție este să nu fii bolnav, să te menții sănătos. Am învățat, într-adevăr, ceva despre care chiar recent vorbeam cu cineva.

Acum trăiesc intenționat, trăiesc pentru că vreau. Înainte trăiam pentru că așa trebuia. Acum știu ce vreau cu mine. Că se va întâmpla sau nu, este altă discuție”, a mai spus vedeta.