Cum arată o zi din viața lui Teo Trandafir. Vedeta a făcut declarații exclusive

Author: Laura Macovei
Actualizat: 20 sep 2023, 16:47

Cum arată o zi din viața lui Teo Trandafir. Vedeta a făcut declarații exclusive

Sursa: Kanal D

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar acum bifează un nou domeniu al carierei sale: radio-ul. Alături de Mihai Hînda, vedeta prezintă o emisiune la Radio Impuls. Teo Trandafir a vorbit despre cum decurge o zi obișnuită din viața ei.

Teo Trandafir a vorbit în exclusivitate despre cum arată o zi obișnuită din viața ei și care sunt activitățile care o țin mereu ocupată, dar și cum reușește să facă față provocărilor. 

Cum arată o zi din viața lui Teo Trandafir

Vedeta a mărturisit că programul ei începe dis de dimineață și este unul destul de încărcat. După muncă însă, Teo  a recunoscut că își dedică timpul doar ei și alege activități relaxante. 

Citește și: Teo și Mihai Hînda, dialoguri savuroase, umor și muzică bună, la “Bară la Bară”, începând de luni, la Radio Impuls

De două zile prezint, alături de Mihai Hinda, emisiunea „Bară la bară” la Radio Impuls, iar programul arată în felul următor: mă trezesc tot la 06:00 dimineața, la 06:15 îmi ud grădina. Apoi, dacă nu am o întâlnire planificată, până să plec spre muncă citesc, mă uit pe Internet, ajung apoi la redacție și pregătim ce avem de făcut în ziua respectivă în emisiune.

De la 16:00, timp de trei ore suntem în live, alături de ascultătorii Radio Impuls. După emisiune, mai vorbim în redacție, apoi program de voie”,
a spus vedeta pentru Kanald.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vedeta are un program încărcat, însă reușește să facă față cu brio provocărilor. 

Cum a reușit Teo Trandafir să facă față programului încărcat

Vedeta a declarat, chiar la începutul anului, că a învățat să fie disciplinată și să se culce devreme, pentru a reuși să fie în formă dis-de-dimineață. 

Citește și: După 12 ani de absență, Ramona Gabor a revenit în România si va oferi detalii, în premieră, la “Teo Show”, în ediția de sâmbătă a emisiunii “Au fost multe lucruri care m-au deranjat. Din acest motiv am și lucrat atât de mult la mine. Îmi păsa foarte mult

Am devenit o persoană matinală, în timp am învățat să mă culc și să mă trezesc devreme, pentru că timpul pe care îl petrec activ să fie cât mai îndelungat”, spunea Teo.  

Se pare că Teo Trandafir reușește să facă față programului său de zi cu zi și își acordă timp pentru a petrece timp cu ea.