Teo și Mihai Hînda, dialoguri savuroase, umor și muzică bună, la “Bară la Bară”, începând de luni, la Radio Impuls

Author: Oana Picerea
Actualizat: 15 sep 2023, 11:22

Teo Trandafir și Mihai Hînda, dialoguri savuroase, umor și muzică bună, la “Bară la Bară”

Sursa: Kanal D

Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite și carismatice vedete din România, cu o experiență uriașă de entertainer în TV și radio, și Mihai Hînda, unul dintre cei mai apreciați tineri realizatori de radio, vor face echipa începând de luni, 18 septembrie, la “Bară la Bară”, iar plăcerea dialogului, comentariile pline de umor, pe diverse teme, artiștii momentului și muzică bună îi vor cuceri pe ascultătorii Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00.

Pe cei doi prezentatori “Bară la Bară” îi leagă nu numai pasiunea pentru radio, ci și prietenia care a crescut de-a lungul timpului, chiar în studiourile Kanal D și Radio Impuls.

Teo Trandafir și Mihai Hînda, dialoguri savuroase, umor și muzică bună, la “Bară la Bară”

               “ Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne știm de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită și celor care ne ascultă.

Abia aștept să începem de luni o călătorie frumoasă și vă invităm să fiți alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls ”, a spus Teo Trandafir.

               “  Să fac emisie în fiecare zi de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, alături de Teo Trandafir, va fi cu siguranță unul dintre cele mai faine proiecte realizate  în cei 10 ani de radio.

O să avem invitați, premii, hituri și multe lucruri frumoase pentru ascultătorii noștri! Suntem nerăbdători”,
 a spus Mihai Hînda.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Teo Trandafir și Bursucu! Cum se înțelegeau, de fapt, în spatele camerelor de filmat: „Îți vine să explodezi”

              Nu pierdeți, începând de săptămâna viitoare, la Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00, “Bară la Bară”,  o emisiune plină de energie și bună dispoziție, care îți face după-amiezile mai frumoase! Teo Trandafir și Mihai Hînda vor fi alături de ascultătorii lor oriunde

s-ar afla aceștia, în trafic, la birou, în intimitatea locuințelor, cu dialoguri spumoase, interviuri exclusive cu artiștii momentului, piese interpretate live în studio și intervenții cu vedete din showbiz-ul autohton și nu numai. Umorul, dialogurile și atmosfera relaxată vor face din “Bară la Bară” una dintre experiențele cele mai așteptate ale zilei. 

 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii