Care a fost, de fapt, motivul despărțirii Andreei Raicu de Cristi Chivu: „Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 30 apr 2023, 23:16

Ce ar schimba Andreea Raicu în relația cu Cristi Chivu dacă ar putea da înapoi

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitată a fost Andreea Raicu.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitată a fost Andreea Raicu, o cunoscută imagine a televiziunii românești.

Ce ar schimba Andreea Raicu în relația cu Cristi Chivu dacă ar putea da înapoi

Andreea Raicu este o celebritate de televiziune din România, născută pe 18 iulie 1977 în București.

Ea și-a început cariera ca model și a câștigat mai multe concursuri importante de modelling, după care a intrat în lumea televiziunii, devenind cunoscută pentru prezentarea unor emisiuni importante de divertisment precum Big Brother și Megastar. Este considerată un „fashion icon”, promovând stilul și bunul gust în vestimentație.

Andreea are o implicare variată în lumea modei, fiind stilist pentru diverse reviste de modă, lansând colecții alături de designeri români de renume și concepând proiecte media care să promoveze stilul și moda ca mod de viață.

Pe lângă asta, Andreea a inițiat și susținut de-a lungul carierei sale numeroase proiecte caritabile și este membru în consiliul director al Festivalului Brazilor de Crăciun, susținut de Organizația Salvați Copiii.

Citește și: Andreea Raicu: Trei lucruri mai puțin cunoscute despre invitata emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Vă mai pierdeți ușor capul în amor?”, este întrebarea cu numărul 14, pe care Denise Rifai i-a adresat-o Andreei Raicu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Sunt mult mai atentă și mult mai prezentă pentru că, exact cum ați spus la început, intram foarte ușor în relații, cum sunt copiii aceia mici, care nu sunt dezvoltați emoțional și când vine cineva și le dă o bomboană, ei se bucură.

Citește și: Andreea Raicu, o carieră de succes clădită cu propriile forțe. Ce studii are fosta prezentatoare TV?

Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg că e o diferență foarte mare între atracție și compatibilitate. După ce am ascultat un podcast și am citit despre această diferență, am realizat că cele mai multe relații ale mele sau toate relațiile mele până la vreo 42 de ani au fost bazate pe atracție și mai puțin pe compatibilitate. Și atracția o dezvolți imediat când te întâlnești cu un om.

Ți-a dat o bombonică și te-a făcut să fii atrasă de omul respectiv. Compatibilitatea nu poți s-o stabilești imediat, ai nevoie de timp. Ai nevoie de timp să îl cunoști pe omul respectiv, să stai de vorbă cu el, să vezi dacă lucrurile pe care le spune le și face, vezi dacă ai aceleași valori, dacă îți plac aceleași lucruri, dacă mergi în aceeași direcție, și lucrurile acestea nu poți să le descoperi decât în timp.
Dacă ești atras și înaintezi în această zonă a atracției și devii intim cu persoana respectivă, toată lumea știe că, din cauza chimicalelor care apar, care funcționează ca niște antidepresive sau anxiolitice, nu mai vezi realitatea și te duci cu totul înainte și nu mai vezi lucrurile care nu-ți plac, lucrurile care te deranjează”
, a răspuns Andreea Raicu.

Motivul despărțirii dintre Andreea Raicu și Cristi Chivu

„Ce ați schimba în relația cu Cristi Chivu dacă ați putea da timpul înapoi?”, a întrebat-o Denise Rifai pe Andreea Raicu.

„Nu aș schimba nimic, pentru că noi ne-am despărțit pentru că eu nu eram matură emoțional”, este răspunsul oferit de vedetă.