Când și cum va naște Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune. Aceasta urmează să își cunoască fiica în doar câteva săptămâni

Author: Andreea Buinoschi

Pregătirile pentru venirea pe lume a copilului sunt în toi

Sursa: Instagram

Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, urmează să nască în doar câteva săptămâni. Aceasta va aduce pe lume o fetiță, deși nu voia să afle sexul bebelușului.

Adriana Simionescu urmează să nască și se pregătește intens pentru cea mai frumoasă, dar și cea mai solicitantă perioadă din viața ei.

Aceasta așteaptă cu sufletul la gură marele eveniment care se apropie cu pași repezi.

Când și cum va naște Adriana Simionescu

Pregătirile pentru venirea pe lume a copilului sunt în toi, iar întreaga familie este nerăbdătoare să o cunoască pe micuță. Adriana a început să primească, deja, sfaturi prețioase de la Karmen, sora ei, care este mamă de câțiva ani.

Adriana Simionescu are încă un motiv de bucurie, deoarece nu are o sarcină cu probleme, dar și pentru că micuța nu a obligat-o să își pună pe pauză proiectele profesionale.

În cadrul unui interviu acordat pentru spynews.ro, acesta a dezvăluit că, pentru început, copilul va dormi în aceeași cameră cu ea și cu logodnicul ei. Mai mult decât atât, aceasta înclină balanță către nașterea prin cezariană, deoarece totul se va termina mai repede.

Citește și: Ce nume va purta fiica Adrianei Simionescu, fiica lui Adrian Minune: „Exprimă cel mai bine ceea ce simt”. Vedeta a aflat ieri că va avea o fetiță

„Sunt foarte bine, sunt normală, îmi continui proiectele și abia aștept să o văd. Îți dai seama că am început să facem pregătirile pentru camera ei, însă, ea nu va dormi, la început, în cameră, pentru că va fi bebe și, atunci, are nevoie de toată atenția mea.

I-am cumpărat hăinuțe, jucării, suntem toți foarte entuziasmați pentru nașterea ei.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Termenul ar fi de 1 iulie, dar nu știu, pentru că am aflat că ea este cu 10 zile mai măricică, deci vom vedea. Voi naște cred prin cezariană, am zis că e o variantă mai rapidă”, a spus Adriana Simionescu.

Adriana Simionescu vrea să revină la muzică imediat după naștere

Adriana Simionescu vrea neapărat să revină în studio  cât de repede se poate, dar acest lucru nu depinde doar de ea, ci depinde, în cea mai mare parte, de copil. Sora lui Karmen a declarat că nu va renunța la marea ei pasiune, muzica, indiferent de ceea ce se va întâmpla în viața ei.

Cu ce ”boală” se confruntă fiica lui Adrian Minune. Karmen s-a destăinuit pe rețelele de socializare: „Toate fetele au problema asta. Eu recunosc”

Citește și: Cum a reacționat iubitul Adrianei Simionescu când a aflat că va fi tată de fată, deși își dorea băiat: ”Sincer, nu mă așteptam”

Cât despre botez, Adriana Simionescu nu știe cum va avea loc marele eveniment, deoarece nici măcar nu s-a născut fetița și mai este timp pentru a pune la punct detaliile. Chiar și așa, artista se va asigura că totul va ieși ca la carte și îi va oferi fiicei sale tot ceea ce are nevoie, mai ales că și situația financiară îi permite.