Adriana Simionescu, declarații în exclusivitate la ”Teo Show” despre sarcină: „Ne-a izbit curiozitatea maxim”. Când va naște aceasta și ce sex are bebelușul

Author: Andreea Buinoschi

Sora lui Karmen a declarat că mai așteaptă câteva săptămâni pentru a afla, deoarece vrea să fie sigură de sexul bebelușului

Sursa: Instagram

Adriana Simionescu îi calcă pe urme surorii sale, Karmen, și va fi mămică tânără. Aceasta este în al doilea trimestru de sarcină și se pregătește să afle ce va aduce pe lume.

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, va fi mămică tânără, căci,

la 20 de ani, este însărcinată în patru luni și jumătate. Aceasta a venit în platoul emisiunii ”Teo Show” și a vorbit despre sarcină.

Adriana Simionescu este însărcinată în al doilea trimestru

Adriana Simionescu și partenerul ei de viață încă nu au aflat dacă vor avea fată sau băiat, dar curiozitatea este foarte mare. Sora lui Karmen a declarat că mai așteaptă câteva săptămâni pentru a afla, deoarece

vrea să fie sigură de sexul bebelușului.

„Ne-a izbit curiozitatea maxim și nu mai avem răbdare, dar mie nu îmi place să știu jumătăți de măsură, 50%, o bănuială, nu, eu vreau să știu 100%, așa că, preferă să mai aștept încă două săptămâni.

Cred că e termenul între 20 și 22, la morfologia numărul doi. Prefer să aștept, mai bine”, a povestit Adriana Simionescu.

Citește și: Karmen Minune a dat cărțile pe față la „Detectorul de minciuni”! Artista a spus dacă există sau nu o rivalitate între ea și Betty Salam! „Există o chestie productivă, așa cum este și între mine și frații mei!”

Deși ea și partenerul ei nu știu ce vor avea, Karmen, sora ei, este cea care știe. „Nu îmi vine să cred că nu am

putut să o corup. Nu i-a spus nici măcar mamei, nici tatei, deci nimeni, pentru că vrea să fie, cu adevărat, surpriză”, a mai povestit aceasta.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Testele lui Teo au dat răspunsuri contradictorii

Teo i-a făcut Adrianei un test din bătrâni. Aceasta a pus un inel pe un lănțic, l-a pus lângă burtica Adrianei, iar inelul a început să se răsucească, ceea ce înseamnă că va avea o fată. Când a venit al doilea test, testul cheii, a ieșit că are băiat.

Nici Universul nu vrea să știu ”, a spus Adriana, atunci. „Mi-au sare în cap. Prima mi-a pus mama. Am venit de la mamaie și îmi spune «stai, că ai frunze în cap, unde ai stat?». Zic «da, nu știu». Zice «stai, să văd ce ai!».

Trec cinci minute, mă lasă liniștită și, la un moment dat, a început să mă mănânce nasul rău de tot și ea se uită la mine să fac «e băiat». Îmi zice «ți-am pus sare în cap»”.

Se zice din bătrâni că, dacă pui sare în cap unei gravide și își pune mâna la nas prima oară, e băiat, dacă își pune mâna la gură, e fată.

Citește și: Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a publicat prima ecografie a bebelușului ei: “Am emoții, vă spun sincer” Cum decurge sarcina fiicei manelistului

Dragostea nu are vârstă! Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a cerut în căsătorie iubita, în vârstă de 76 de ani

Prietenele ei au apelat la același truc și, din nou, Adriana Simionescu și-a pus mâna la nas. Chiar și așa Adriana a spus că nu are preferințe, vrea doar ca bebelușul să fie sănătos.

 

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”