Când ne întoarcem la viața normală? Klaus Iohannis: "Revenirea la o viața normală este posibilă dacă..."

,
Președintele României, Klaus Iohannis
Iohannis a remarcat și salutat schimbarea de atitudine a românilor față de vaccin.

Președintele Klaus Iohannis a vorbit despre momentul în care vom reveni la viața normală, după ce a vizitat centrele de vaccinare de la Centrul Expozițional Romexpo.


In articol:

 Klaus Iohannis a vizitat marți centrul de vaccinare de la Romexpo. Președintele a făcut câteva declrații importante, la sfârșitul vizitei.

Președintele României, Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis a vizitat centrele de vaccinare de la Centrul Expozițional Romexpo

Când ne întoarcem la viața normală?

După vizită, Klaus Iohannis a declarat că este mulțumit de organizare și că este bucuros să observe o schimbare de atitudine în ceea ce privește intenția românilor de a se vaccina.

„Am vizitat cel mai mare centru de vaccinare care este amenajat la Romexpo, o realizare notabilă. Îi felicit pe cei care s-au implicat pentru a realiza acest centru. Sunt foarte bucuros să constat că atmosfera în general se schimbă și foarte multă lume dorește să se vaccineze. Este o schimbare pe care o salut, o schimbare de atitudine.

În săptămânile și lunile următoare, cum vor veni tot mai multe doze de vaccin, tot mai multă lume va beneficia de acest serviciu de vaccinare. Aici, la acest centru, ar putea fi vaccinate până la 3-4.000 de persoane pe zi”, a explicat Klaus Iohannis.

Citeste si: Klaus Iohannis s-a vaccinat live contra Covid-19! Primele declarații ale președintelui

La finalul vizitei la centrele de vaccinare de la Centrul Expozițional Romexpo, Klaus Iohannis a declarat că este posibil ca în vară să revenim la o viață normală.

Foarte multe centre în toată țara vor începe să funcționeze, vor crește gradual capacitatea și noi avem cu toții speranța ca până în vară să avem suficient de multe persoane vaccinate pentru a

termina cu această pandemie.

Atrag însă atenția că vaccinarea singură nu rezolvă pandemia. Până vom avea suficient de mulți oameni vaccinați este nevoie de respectarea cu strictețe a tuturor măsurile impuse. Revenirea la o viața normală este posibilă dacă respectăm restricțiile, pe de altă parte când suficient de multă lume, 60-70% din populație, se va vaccina. Poate dacă facem lucrurile așa cum trebuie, în această vară să ne întoarcem la o viața normală”, a adăugat Klaus Iohannis.

Președintele României, Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis a vizitat marți centrul de vaccinare de la Romexpo.

Centrul de la Romexpo, deschis pentru înscrieri la vaccinare

De miercuri, centrul de la Romexpo va fi deschis pentru înscrieri la vaccinare. Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU) a aprobat luni schimbarea destinației unor spații în centre de vaccinare și anunță că de miercuri se vor deschide două centre, unul la complexul Romexpo și altul la Clubul Seniorilor de pe Calea Plevnei.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu se va vaccina împotriva noului coronavirus

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Adrian Streinu-Cercel, anunț de ultimă oră despre vaccinul anti-Covid-19: „Am făcut niște teste la cei care s-au vaccinat în prima tură...” Ce descoperire au făcut medicii?

China domină categoric Jocurile Olimpice: cum arată clasamentul pe medalii și locul ocupat de România

BOMBĂ! Simona Halep îl distruge pe Ion Țiriac! De ce nu l-a invitat la nunta ei și cine i-a fost NAȘ! Lovitură TOTALĂ

Arafat anunță că se pot vaccina în etapa a doua și persoanele care nu se încadrează în criterii! Care este singura cerință

Această regulă se aplică de luni, 18 ianuarie! Ce trebuie să facem? Toți românii trebuie să o respecte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies