Bunica Azize, mesaj impresionant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce a transmis celebra actriță Serpil Tamur!

,
ma numesc zuleyha

Serpil Tamur, o actriță emblematica a Turciei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cu o blândețe înduioșătoare, bunica Azize din serialul Mă numesc Zuleyha a cucerit publicul încă de la primele episoade.


In articol:

Marea actrița Serpil Tamur, care a impresionat publicul cu cel mai recent rol jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, personajul Azize, este o figura emblematică a cinematografiei din Turcia. Cu o vastă experiență pe platourile de filmare, Serpil Tamur deține un palmares uluitor dobândit în cele cinci decenii de carieră fulminantă.

În prezent celebra actrița Serpil Tamur are venerabila vârstă de 78 de ani și cu toate acestea continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale uluitoare pe micile ecrane și nu are de gând să renunțe la marea ei pasiune de a juca pe platourile de filmare.

Bunica Azize, mesaj impresionant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha

Deși s-a născut în Grecia, pe insula Rodos, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților ei, care aveau origini turcești, Serpil Tamur respectă enorm acele meleaguri în care a văzut lumina zilei, însă din copilărie a locuit în Istanbul și a devenit atașată de Turcia. Astfel, Serpil și-a continuat studiile în Istanbul și tot aici a început să profeseze în domeniul actoriei. Pentru că și-a dorit enorm să ajungă o mare actrița, părinții săi au sprijinit-o să își îndeplinească acest mare vis, iar destinul i-a deschis calea mai întâi către marile scene ale teatrelor din Turcia și apoi către platourile de filmare.

Serpil Tamur a studiat Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Conservatorului de Stat din Ankara, pe care a absolvit-o cu succes, în anul 1963. De atunci a început să joace atât în piese de teatru și mai târziu în seriale și filme artistice, care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei.

Citeste si: Haminne din serialul Mă numesc Zuleyha, aniversare în familie! Iată câți ani a împlinit celebra actrița Serpil Tamur și ce surpriză a primit din partea familiei, dar și a colegilor ei de breaslă!

În anul 2018, deși avea deja vârstă de 74 de ani, Serpil Tamur a acceptat rolul Azize din serialul Mă numesc Zuleyha fără să stea pe gânduri, considerându-l una dintre marile provocări ale carierei sale, deoarece a însemnat o muncă asiduă, departe de familie, vreme de patru ani, cu mici pauze între cele patru

sezoane. Însă întreagă experiență trăită pe platourile de filmare din orașul Adana i-au rămas în suflet celebrei actrițe. De curând s-au încheiat filmările în Turcia pentru îndrăgită producție, iar Serpil Tamur a publicat pe contul ei de socializare un mesaj impresionant pentru personajul ei, bunica Azize.

„În seara aceasta este momentul să-mi iau rămas bun de la Azize a mea! Scumpă mea Haminne, te-am iubit atât de mult! Timp de patru aninu m-am machiat, nu mi-am vopsit părul și nici măcar nu mi-am pus ojă! Dar chiar te-am iubit atât de mult! Îți mulțumesc pentru tot, Haminne a mea!”, a scris Serpil Tamur.

Citeste si: Simpatica Haminne din serialul "Ma numesc Zuleyha", mama si bunica deopotriva, in viata reala! Iata cum arata fiica sa si cum isi petrece timpul liber celebra Serpil Tamur cu nepoata sa!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Kanal D, lider de piață, în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha”. Stația a acumulat o cotă de piață de peste 20% la nivelul populației din întreaga țară

Rusia oprește gazul prin Nord Stream către Europa: anunț făcut de Gazprom

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Betul, mesaj surprinzător la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce le-a transmis actrița Ilayda Çevik colegilor ei de platou!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies