Cristina Siscanu, aparitie de Catwoman! Concurenta i-a lasat masca pe jurati

,
Cristina Siscanu
Cristina Siscanu a aparut ca o veritabila Catwoman

Cristina Siscanu a avut o aparitie de senzatie in Gala "Bravo, ai stil! Celebrities" de sambata. Sotia lui Madalin Ionescu a impresionat pe toata lumea.


In articol:

Cristina Siscanu a venit cu o tinuta ce parea desprinsa din filmul "Catwoman".

Tinuta a fost apreciata de jurati, care i-au dat note mari sotiei lui Madalin Ionescu.

"E ceva mitraliat complet. E o concurenta puternica", a comentat Maurice Munteanu. 

Raluca Badulescu e convinsa ca sotia lui Madalin Ionescu lucreaza cu un stilist. "Lucreza cu un stilist miliard la catraliard", a comentat jurata, in stilul ei caracteristic.

Cristina Siscanu
Cristina Siscanu a impresionat cu tinuta

"Esti agresiva!"

Cristina Siscanu a starnit valuri inca de la aparitia ei in competitia "Bravo, ai stil! Celebrities".

Concurenta a intrat intr-un conflict cu Bianca Rus. Cristina Siscanu i-a spus Biancai Rus ca este "varza stilistic" si ca, desi nu are nimic personal cu ea, nu are cum sa nu constate acest lucru.

Bianca Rus nu a ripostat prea tare, insa, recent, a amenintat ca nu mai vine in competitia "Bravo, ai stil! Celebrities".

Raluca Tanase, care a parasit competitia, fiind inlocuita de Roxana Nemes, o considera agresiva pe Cristina Siscanu.

"Esti agresiva!", a acuzat-o Raluca Tanase pe Cristina Siscanu, Deea Codrea afirmand despre sotia lui Madalin Ionescu ca in afara show-ului este complet diferita.

"Nu am jignit niciodata pe nimeni in aceasta competitie. Daca jignesc pe cineva, va las sa imi dati doua palme", a spus, recent, Cristina Siscanu, cel mai probabil ignorand afirmatiile la adresa Biancai Rus. La testimoniale, Cristina Siscanu a spus ca "este o gluma ca Bianca Rus face parte dintr-o competitie stilistica".

"Maine nu mai vin in emisiune! M-am straduit foarte mult", a spus Bianca Rus, revoltata de criticile aduse de jurati. Probabil ca si atacul Cristinei Siscanu a contat atunci cand a amenintat ca nu va mai face parte din show.

"Nu ne ameninta, Bia", a reactionat prompt Raluca BadulescuIlinca Vandici a incercat sa o linisteasca pe Bianca Rus.

Conflictul dintre Cristina Siscanu si Bianca Rus este unul de proportii. Cele doua au ajuns sa se ameninte inclusiv cu bataia!

"Ma iei la bataie ca nu mi-a placut?", a intrebat-o Cristina Siscanu pe Bianca Rus. "Daca vrei sa te iau la bataie, te iau si la bataie... Tinand cont ca am un respect pentru domnul Madalin Ionescu...", i-a raspuns Bianca Rus.

"Lasa-l pe Madalin Ionescu. Ma pot apara si singura. E o fiinta plapanda (n.r.: Bianca Rus)", a continuat Cristina Siscanu atacurile la Bianca Rus.

 

 

Citește și:

"Maine nu mai vin in emisiune"! Bianca Rus, foarte suparata pe jurati! Ce a revoltat-o

Cristina Siscanu, confruntare cu Calina Roman: "Asta e jignire"! Ce a declansat totul

''Voi asa ati fost educate''! Tensiunea atinge cote maxime in platoul ''Bravo, ai stil Celebrities'', in aceasta seara, de la 23:00, pe...

Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities”, la testul suprem de sinceritate!

Andreea Tonciu, in lacrimi la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Ce a suparat-o! A parasit si platoul!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies