Nu conteaza atat de mult ce faci, ci cata dragoste pui in ceea ce faci

Bravo, ai stil!”, unicul reality show din România despre stil şi atitudine a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii.

Emisiunea  s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt.

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici: cariera

Ilinca Vandici si-a inceput cariera in televiziune la postul B1 TV, unde a prezentat rubrica “Meteo” si emisiunea “Esentze”. In 2007 s-a alaturat echipei Kanal D pentru a prezenta emisiunile “Bulevard” si “Magic Taxi”.

Au urmat o serie de emisiuni la alte posturi de televiziune, Ilinca Vandici construindu-si pas cu pas o cariera solida in lumea televiziunii. A cochetat si cu actoria, in 2011 facand parte din distributia telenovelei de succes “Narcisa salbatica”.

In vara anului 2014, Ilinca a revenit la Kanal D pentru a fi gazda emisiunii “O iubire de-o vara”, alaturi de Liviu Varciu. Imediat dupa “O iubire de-o vara”, Ilinca Vandici a devenit prezentatoarea show-ului “D-Paparazzi”, la Kanal D. Prezenta eleganta, fermecatoare si discreta, Ilinca Vandici ramane una dintre cele mai atractive prezente din showbiz-ul autohton.

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici despre noul sezon "Bravo, ai stil! Celebrities"

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil! Celebrities", revine în faţa telespectatorilor, însoţindu-le pe concurente în, poate, cea mai spectaculoasă experienţă a vietii lor.

„Mi-a fost foarte dor de  <Bravo, ai stil!>, de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!”, a declarat Ilinca Vandici.

•placeri culinare: Peste, fructe de mare, tartar de vita, salate, cuocolata, inghetata si sufleu de ciococalata :)
•sporturi preferate: inot, jogging, ski,
•programe tv preferate: culinare, documentare, filme
•filme preferate: The notebook, Guess who's coming to dinner, ps: I love you
•carti preferate: In cautarea fericirii de Bertrand Russell, Invingatorul ajunge intotdeauna singur de Coelho, Maitreyi de Eliade
•animale preferate: cateii si loris
•flori preferate:trandafiri, irisi, orhidee, bujori
•masina: Rs8 audi
•hobby-uri: Calatoriile, moda, gatit
•colectii:pantofi

 

 

Prezinta: Bravo, ai stil! Celebrities.

Data nasterii: 17.06.1986, Oradea

Studii: 2008-2010: Master in Managementul Strategic al Firmei, Universitatea Romano – Americana

Cookies