Bobicioiu de la "Puterea Dragostei" a ajuns de urgenta la spital! Care este starea lui

Vesti ingrijoratoare pentru fanii lui Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei.

Acesta a povestit intr-un live pe pagina lui de Facebook ca a ajuns de urgenta la spital, unde a avut o experienta ingrozitoare.

Potrivit wowbiz.ro, Bobicioiu are grave probleme la spate, iar in zilele trecute durerea a ajuns sa fie atat de mare incat avea probleme respiratorii grave.

"Vă spun sincer, nu puteam să mă mișc sau să vorbesc", a marturisit Bobicioiu intr-un live.

Citeste si: Alexandru Bobicioiu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum carismaticul tanar!

Citeste si: BOMBA SERII! Tătaru a spus-o direct: Ei sunt printre cei mai expuși la infectare! - capital.ro

Citeste si: Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Alexandru Bobicioiu, fostul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi!

Citeste si: Alexandru Bobicioiu, fostul concurent de la "Puterea dragostei" a pus piciorul in prag! "De astazi incepem..." Iata ce decizie radicala a luat carismaticul tanar, dupa revenirea in tara!

Bobicioiu a fost la urgenta, la Spitalul Municipal, insa a marturisit ca a plecat de acolo fara a primi ajutor medical.

"Două ore m-au plimbat cu niște foi, de la un cabinet la altul, și degeaba, căci aistentele sau medicii nu m-au băgat deloc în seamă. Nu mi-au făcut nici măcar un calmant, de ajunsesem să fiu disperat total".

In cele din urma concurentul de la "Puterea Dragostei" si-a rezolvat problema la o clinica privata, unde si-a facut o punctie in coloana.

"Nu mai am voie să fac sport decât după ce voi face un RMN, trebuie să am grijă la alimentație sau la odihnă", a mai spus Bobicioiu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies