Alexandru Bobicioiu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum carismaticul tanar!

Alexandru Bobicioiu a fost unul dintre cei mai echilibrati concurenti de la "Puterea dragostei"

Desi a incercat sa isi caute iubirea in casa "Puterea dragostei", chiar si dupa esecul relatiei sale cu Bianca, Alexandru Bobicioiu nu a reusit sa isi indeplineasca acest vis inca.
Desi fanii sai au sperat la acea vreme, pana in ultima clipa ca a reintrat in casa iubirii pentru a resuscita relatia cu Bianca, Alexandru a fost radical si a precizat inca de cand a revenit in casa fetelor ca s-a intors pentru a mai cunoaste si alte fete, si nicidecum pentru cea care l-a dezamagit profund.


Desi a incercat sa se apropie si de Simona la un moment dat, Alexandru Bobicioiu nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea in casa "Puterea dragostei". Dupa terminarea primului sezon al emisiunii, tanarul a revenit in tara si a mentinut legatura cu Iancu si Culita Sterp, care au devenit cei mai buni prieteni, alaturi de care a avut cateva proiecte.
Desi Alexandru Bobicioiu isi cauta inca jumatatea potrivita pentru a-si contrui propria familie, acesta este extrem de apropiat de parintii sai.

Citeste si: Rusu si Iulian, la un pas de bataie! Bia face dezvaluiri neasteptate despre Iulian, care i-ar fi cerut sa formeze un cuplu fals cu el! Afla pana unde va ajunge conflictul celor doi concurenti, ASTAZI, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Odata revenit acasa, Alexandru Bobicioiu a decis sa revina isi reia antranamentele in sala de fitness si sa aiba din nou un stil de viata sanatos. De curand, tanarul a recurs si la o schimbare de look, fiind din ce in ce mai sexy si este la fel de sornic sa isi gaseasca jumatatea. Iata cum a fost surprins tanarul la salonul de infrumusetare: 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate