Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Alexandru Bobicioiu, fostul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi!

Alexandru Bobicioiu a fost unul dintre cei mai calmi concurenti de la "Puterea dragostei"

Dupa esecul relatiei sale cu Bianca, Alexandru Bobicioiu a revenit in casa "Puterea dragostei", pentru a-si cauta in continuare o partenera potrivita.

Desi fanii sai au sperat pana in ultima clipa ca reintra in casa iubirii pentru a resuscita relatia cu Bianca, Alexandru a fost radical si a precizat inca de cand a pasit in casa fetelor ca s-a intors pentru a mai cunoaste si alete fete, si nicidecum pentru cea care l-a dezamagit profund.


Desi a incercat sa se apropie si de Simona la un moment dat, Alexandru Bobicioiu nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea in casa "Puterea dragostei". Dupa terminarea primului sezon al emisiunii, tanarul a revenit in tara si a mentinut legatura cu Iancu si Culita Sterp, care au devenit cei mai buni prieteni, alaturi de care a avut cateva proiecte.

Citeste si: BOMBA SERII! Tătaru a spus-o direct: Ei sunt printre cei mai expuși la infectare! - capital.ro

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei", replica dura la adresa Roxanei din primul sezon! Iata ce mesaj i-a transmis concurenta dupa ce a fost acuzata ca o imita!

Citeste si: Culita Sterp, aparitie neasteptata! Iata cine este blonda sexy care ii sta alaturi de ceva vreme si cum au fost surprinsi! Nimeni nu se astepta la asa ceva!

Desi Alexandru Bobicioiu isi cauta inca jumatatea potrivita pentru a-si contrui propria familie, acesta este extrem de apropiat de parintii sai. Acesta are o relatie speciala cu mama sa, pe care o adora si alaturi de care isi gaseste mereu echilibrul si linistea.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies