Bill Gates face anunțul anului! Cofondatorul Microsoft a spus ce se va întâmpla cu pandemia de coronavirus în 2022

,

Bill Gates a anunțat ce se va întâmpla cu pandemia de coronavirus în 2022. Iată ce a declarat miliardarul!


In articol:

Bill Gates se așteaptă ca varianta Omicron, considerată cea mai contagioasă și totodată mai puțin severă, să creeze multă imunitate naturală în rândul populației. 

Citeste si: Simptome Omicron. Cât timp durează manifestările neplăcute și cât timp este contagioasă o persoană confirmată pozitiv cu Omicron

Ce se va întâmpla cu pandemia de coronavirus în 2022

Recent, cofondatorul Microsoft a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Twitter cu Devi Sridhar, președinte al catedrei de sănătate publică globală de la Universitatea din Edinburgh.

Bill Gates a declarat că odată ce valul actual se va diminua, țările se pot aștepta să înregistreze “mult mai puține cazuri” în 2022. Miliardarul susține că varianta Omicron a coronavirusului ar putea aduce imunitate de grup, iar în viitor infecția cu Covid-19 ar putea fi tratată ca orice altă gripă.

Citeste si: Deltacron, noua tulpină a coronavirusului. Principalale simptome care apar în cazul infectării cu Deltacron

Cofondatorul Microsoft este de părere că țările se pot aștepta să înregistreze “mult mai puține cazuri” în 2022. 

Totodată, cofondatorul Microsoft a mai adăugat că în momentul în care se va întâmpla acest lucru noul coronavirus poate fi cel mai probabil „tratat mai mult ca gripa sezonieră”.

De asemenea, unii experți spun că răspândirea rapidă a omicronului, deși este cu siguranță periculoasă, le-ar putea oferi suficientor oameni cu așa-numita „imunitate naturală” care să ajute mutarea pandemiei de Covid într-o fază „endemică” mult mai puțin severă.

Sistemele de sănătate din întreaga lume vor continua să fie „provocate” de transmisibilitatea extrem de mare a variantei Omicron. (…) S-ar putea să fim nevoiți să ne facem vaccinuri anuale pentru Covid pentru o perioadă de timp, la fel ca cele anuale împotriva gripei.

Va fi mai mult ca o gripă sezonieră. (…) O variantă mai transmisibilă nu este probabilă, dar am fost surprinși de multe ori în timpul acestei pandemii ”, a mai afirmat Gates.

Acesta a precizat că oamenii vor face o formă de boală mai ușoară, dar tot există o posibilitate ca spitalele să ajungă la capătul puterilor. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Rezultate Loto 6 din 49 duminică, 23 ianuarie 2022. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE. Report uriaș la Joker!

VIDEO George Simion, scandal cu Poliția la Iași: 'Dar ce am făcut? Incredibil! A dar ordin Chirica să ne oprească'

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Cine este și cum arată fratele lui Theo Rose! Astăzi este ziua lui și a împlinit 32 de ani

Care este diferența dintre măștile FFP2 și măștile de protecție clasice? Medicul Mihail Pautov a explicat de ce sunt mai eficiente

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies