Bill Gates a făcut declarații despre anul 2021: „Un an de mare tristețe personală pentru mine”

,
Bill Gates

Bill Gates a făcut declarații despre anul 2021: „Un an de mare tristețe personală pentru mine”

[Sursa foto: Facebook Bill Gates]

Bill Gates a vorbit despre cât de dificil a fost anul 2021 pentru el, având în vedere pandemia și divorțul de soția lui, Melinda French Gates.


In articol:

Bill Gates a declarat că lipsa de socializare pe timpul pandemiei COVID-19 a fost ieșită din comun pentru el. Bill Gates a scris marți, pe blogul său, că anul 2021 a fost cel mai greu an din viața sa din cauza divorțului său de Melinda French Gates și a pandemiei de COVID-19.

Bill Gates, despre anul 2021: „Un an de mare tristețe pentru mine”

Bill Gates

Bill Gates, despre anul 2021: „Un an de mare tristețe pentru mine”

[Sursa foto: Facebook Bill Gates]

Bill Gates a vorbit în postarea sa de bilanț al anului pe GatesNotes despre greutățile de care s-a lovit în anul acesta, inclusiv divorțul de Melinda French Gates, după 27 de ani de căsătorie.

Citeste si: Cum se împarte averea lui Bill Gates după divorțul de soția sa, Melinda? Cei doi nu aveau un acord prenupțial

Cei doi s-au despărțit în mai și au divorțat în august, potrivit documentelor de la tribunal. Bill Gates a declarat că „a fost un an de mare tristețe personală” pentru el.

Cofondatorul Microsoft a mărturisit că el și fosta sa soție conduc în continuare Fundația Bill și Melinda Gates și că au găsit „un nou ritm bun de lucru”, anunț care care a venit după ce Fundația Gates a transmis, în iulie, că Melinda ar putea renunța la funcție.

Citeste si: Cine este femeia alături de care a fost surprins Bill Gates la trei săptămâni de la divorțul de Melinda Gates

Bill Gates a mai spus că a avut zile în care nu a interacționat zile întregi cu nimeni din cauza pandemiei de COVID-19 și că, pentru el, a fost o „experiență ciudată și copleșitoare”.

Bill gates a avut parte, de asemenea, de critici în 2021 pentru prietenia sa cu Jeffrey Epstein, om de finanțe și infractor sexual condamnat, o relație despre care Melinda nu avea o părere foarte bună.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Soția lui Bill Gates a primit 1,8 miliarde de dolari la doar o zi după divorț! Cum se împarte averea celor doi miliardari?

Declinul unui rocker

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Oficial! Bill Gates, despre plecarea de la Microsoft! Care este motivul din spatele acestei decizii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies