Oficial! Bill Gates, despre plecarea de la Microsoft! Care este motivul din spatele acestei decizii

,
Adevartaul motiv al plecării lui Bill Gates de la Microsoft
Motivul din spatele plecării lui Bill Gates de la Microsoft[Sursa foto: Facebook]

Cel mai bogat om din lume, Bill Gates a șocat lumea întreagă cu decizia sa. Miliardarul a hotărât să plece de la Microsoft. Care este, de fapt, motivul plecării lui?


In articol:

Bill Gates, cofondator al Microsoft, filantrop, miliardar și proprietarul celei mai opulente vile din lume, s-a situat o bună perioadă de timp în topul celor mai bogați oameni din lume.

Motivul plecării lui Bill Gates de la Microsoft

Toată lumea se întreabă care este, de fapt, motivul plecării lui Bill Gates de la Microsoft. Conform presei americane, miliardarul s-a distanțat de activitatea de și cu zi a Microsoft din anul 2008. Totodată, acesta a activat în comitetul executiv al Microsoft până în ziua de 13 martie a anului trecut, când acesta și-a anunțat plecarea în cadrul unei postări realizate în mediul online.

Tot în aceeași zi, Bill Gates a părăsit și comitetul executiv al holding-ului Berkshire Hathaway, deținut de miliardarul Warren Buffett. 

Adevartaul motiv al plecării lui Bill Gates de la Microsoft
Bill Gates a înceiat colaborarea cu Micorsoft[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum se împarte averea lui Bill Gates după divorțul de soția sa, Melinda? Cei doi nu aveau un acord prenupțial

De ce a plecat Bill Gates de la Microsoft?

Conform ultimelor sale declarații, Bill Gates nu-și propune să devină inactiv, însă acesta a părăsit pozițiile respective pentru a se concentra pe activitatea sa de filantrop. Mai exact, cel mai bogat om din lume își dorește să ”dedice mai mult timp priorităților filantrope, precum sănătatea și dezvoltarea globală, educația și angajamentul de a lupta cu schimbarea climatică”. 

Adevartaul motiv al plecării lui Bill Gates de la Microsoft
Bill Gates vrea să se ocupe mai mult de filantropie[Sursa foto: Facebook]

Acesta a mai precizat că nu va întrerupe legătura cu oamenii care sunt încă implicați în comitetul executiv al Microsoft și Berkshire Hathaway, chiar dacă a părăsit comitetele respective.

Miliardarul a subliniat că va continua să interacționeze cu prietenul său Warren Buffett, membru important al Fundației Bill & Melinda. 

Cei doi sunt cofondatori ai Giving Pledge, o mișcare în cardul căreria sunt cei mai bogați oameni din lume: ”își dedică o majoritate din avere pentru a da înapoi”. 

Bill Gates a precizat că intenționează să vorbească în continuare cu actualul CEO al Microsoft, Satya Nadella. Conform informațiilor postate de acesta în mediul online, acesta va continua să se sfătuiască cu ceilalți membrii din conducerea companiei.

Adevartaul motiv al plecării lui Bill Gates de la Microsoft
Bill Gates și soția sa[Sursa foto: Facebook]

Așadar, se pare că acesta va continua să aibă un cuvânt de spus în cadrul Microsoft, chiar dacă participarea sa oficială s-a încheiat. Această informație este destul de importantă, în contextul în care Bill Gates este unul dintre cei mai tăcuți miliardari ai lumii. 

Citeste si: Bill Gates a estimat cand vom reveni la normalitate! Ce precizare importanta a facut miliardarul american despre viitoarele pandemii?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un avion a zburat fix pe deasupra oamenilor. Privitorii, la doar câţiva metri de aeronavă în momentul aterizării pe un aeroport din Grecia VIDEO

Bill Gates a estimat cand vom reveni la normalitate! Ce precizare importanta a facut miliardarul american despre viitoarele pandemii?

Accident grav pe drumul dintre Orșova și Lugoj: Au fost implicate un TIR și un microbuz, cinci persoane încarcerate

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bill Gates, declarații de ultima ora! Când va lua sfârșit pandemia COVID?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies