Câți ani are Bill Gates. Ce nu știai despre fondatorul Microsoft

,
10 lucruri pe care sigur nu le știai despre Bill Gates, fondatorul Microsoft
Bill Gates, fondatorul Microsoft[Sursa foto: Instagram]

10 lucruri pe care sigur nu le știai despre Bill Gates!


In articol:

Bill Gates, pe numele întreg William Henry Gates III, s-a născut pe data de 28 octombrie 1955. Fondatorul Microsoft, companie creată alături de prietenul său Paul Allen, a împlinit în 2021 vârsta de 66 de ani.

10 lucruri pe care sigur nu le știai despre fondatorul Microsoft

Îi place să asculte muzică rock alternativ, acesta a declarat că trupa sa preferată este Weezer, trupa de rock americană. Alte trupe pe gustul lui Gates sunt, U2 sau Spinal Tap.

Gates este captivat de lucrările lui Leonardo Da Vinci, acesta a cheltuit peste 30,8 milioane de dolari pentru o licitație Codex Leicester, o colecție a scrierilor științifice ale celebrului inventator.

Citeste si: Bill Gates, acuzat de un tribunal că a creat Covid-19! Cu ce miliardari ar fi complotat

În 1975, acesta a fost arestat pentru viteză în timp ce conducea fără carnet de conducere. In 1977 acesta a fost arestat pentru a doua oară pentru că a trecut pe roșu în timp ce conducea tot fără carnet de conducere.

Acesta și-a cunoscut soția la muncă, când aceasta a fost angajată pe postul de manager de marketing de produse la Microsoft. Aceștia au reușit să își țină relația secret, până în 1993 când s-au și logodit.

Citeste si: Bill Gates a estimat cand vom reveni la normalitate! Ce precizare importanta a facut miliardarul american despre viitoarele pandemii?

Prin fundația celor doi soți, Bill și Melinda Gates, a fost creat o mașinărie care poate transforma apa stătută în apă potabilă. Într-o apariție la The Tonight show difuzat în 2015, Bill împreună cu gazda, Jimmy Fallon, au băut un pahar din aceea apă pentru a demonstra că mașinăria funcționează.

După doar doi ani de studiat la Universitatea Harvard, Gates a renunțat la studii. În 2010, cei de la Harvard l-au numit pe Gates „ cel mai de succes abandon”

Nu știe nici o altă limbă străină, întru-un interviu acesta a recunoscut „mă simt foarte stupid că nu știu nici o altă limbă străină”

Pe Neflix în 2019 s-a lansat un documentar în 3 părți despre viața lui, numit Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates și regizat de David Guggenheim.

Școala privată pe care acesta a frecventat-o când era copil era singura din US care avea calculator.

Cartea lui preferată de business este Business Adventures scrisă de John Brooks și publicată în 1969.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

De ce George Simion, liderul partidului AUR, isi tine ascunsa iubita? Cine este femeia cu care omul politic are planuri de casatorie

Lionel Messi, chemat să salveze viața unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Tensiuni mari în casa Puterea dragostei. Aflați ce reacții se vor stârni în casa iubirii, luni, 1 noiembrie, de la 11:00 și 17:00

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies