Bianca și Livian, în pragul despărțirii! De ce au ajuns lucrurile atât de departe! Au dezvăluit totul!

Livian le-a dezvăluit băieților, în casă, despre amenințările Biancăi cu despărțirea. Fiul lui Nelson Mondialu i-a cerut un sfat lui Marius, care e mai experimentat în relații.


In articol:

Livian: E plauzibilă chestia asta, că zice o femeie de despărțire doar ca să te încerce?

Marius: De cele mai multe ori. Un om când vrea să se despartă de cineva nu-l amenință, pur și simplu se desparte

(...)

Marius: Nu știu dacă faci referire la cineva

Livian: La Bianca

De partea cealaltă, Bianca a vorbit și ea cu fetele despre acest subiect și a recunoscut că l-a amenințat de câteva ori pe Livian cu despărțirea.

Citeste si: Alertă METEO! Schimbare radicală a vremii după orele prânzului. Caniculă dar și ploi torențiale în acest weekend - capital.ro

"M-am convins că mă iubește, dar i-am zis de 4 ori asta, i-am spus "Gata, ne despărțim"", a dezvăluit Bianca.

Marius l-a lăudat pe Livian pentru cum se comportă în relația cu Bianca. "Ești eroul meu, eu în viața mea n-am reușit să fiu atât de atent, atât de calm cu o femeie", a spus Marius, care a recunoscut că nu ar putea să fie ca Livian.

Marius a spus că el are nevoie de timp și pentru prieteni, pentru familie și nu ar putea să întrețină o astfel de relație, însă Bianca l-a contrazis.

"Eu chiar vreau mai multă atenție de la el și el de la mine. Voi considerați că e prea mult, dar eu nu consider așa", a spus Bianca.

Andreea Oprică a folosit cuvântul "obsedată" referindu-se la Bianca, lucru dezaprobat de Livian.

Nelson Mondialu, anunț uluitor despre Bianca! Ce le-a transmis rudelor acesteia

Nelson Mondialu a anunțat că Bianca face parte din familia lui deja și le-a transmis rudelor acesteia că vrea să le cunoască.

Nelson Mondialu a spus că este dispus să le închirieze și un hotel rudelor Biancăi, numai să poată să le cunoască.

"Toate neamurile lui Bibișor, mama, frate, verișori, tot satul. Să vină aici, le închiriez un hotel, eu vreau să cunosc pe toată familia Biancăi. NU vă mai luați de ea pentru că face parte din familie. Nici de Lobo, nici de ea. Noi o iubim și o așteptăm aici. Liana le-a luat așternuturi, le luăm alt pat. Să vină acasă", a spus Nelson Mondialu.

Citeste si: Ce masina puternica are Catalin de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins concurentul la bordul bolidului sau de lux!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies