"Ești prea leșinat"! Andreea Oprică l-a atacat dur pe Cătălin! Ce replică a avut acesta

Andreea Oprică l-a luat la țintă și pe Cătălin "Brazilianul". Totul a plecat de la faptul că el a spus că nu-și poate face relație în casă fiindcă "e multă mahala".


In articol:

Iată dialogul dintre cei doi:

Cătălin: E prea multă mahală în casă și nu poți să-ți faci o relație

Andreea Oprică: Aici sunt discuții în contradictoriu și normal că ajungi să treci peste tonalitatea aia. Te mai cerți, te înjuri, îți ceri scuze, n-avem cum, băiatul meu, să stăm așa, pe canapea, ca tine

Cătălin: Cine a stat așa, vrei să-ți cauți de ceartă cu mine?

Andreea Oprică: Ești prea leșinat (...) Nu fac față, că mă ia somnul (...) Chiar dacă ești aici, nu te simt. Prezența ta e nesimțită, brazilianule. Ești un băiat calm, ești prea cuminte pentru noi, vrei să te mint?

"Ești activă de la 16 ani"! Livian a răbufnit și a spus tot ce știe despre Andreea!

Andreea a intrat în conflict cu Bianca și Livian. După mai multe schimburi dure de replici, Livian a răbufnit.

"Bani cred că ai că tu ești activă de la 16 ani... în showbiz", i-a spus, enervat, Livian Andreei, punând ghilimele atunci când a folosit termenul "showbiz".

"Bianca se vinde pe bani"! Andreea, acuzații dure

Războiul dintre Andreea și Bianca a atins cote nebănuite chiar în Gala de 1 decembrie. Deși trebuiau să sărbătorească, Andreea și Bianca s-au contrat dur.Andreea a calificat-o drept "femeie ușoară" pe Bianca. Întrebată de Andreea Mantea ce înțelege prin asta, Andreea Oprică a spus că înțelege "o femeie care se vinde pe bani".

Andreea Mantea i-a cerut dovezi. "Cu cine s-a culcat Bianca pe bani cu cineva din această emisiune?", a întrebat Andreea Mantea. "Nu știu, că nu am dovezi", a răspuns Andreea Oprică.

"Am poze penibile rău de tot", a spus Andreea despre Bianca, referindu-se la o poză cu o banană care circulă pe net cu Bianca.

Bianca a dezvăluit și adevărul despre acea poză care circulă pe net.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies