Bianca și Andrei, întâlnire palpitantă în camera roșie! „Împreună putem face lucruri frumoase!” Aflați ce se va întâmpla între cei doi îndrăgostiți joi, 11 august, într-o ediție Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

,

Bianca și Andrei se regăsesc în camera roșie, acolo unde vor încerca să își rezolve micile neînțelegeri apărute între ei în ultimele zile!


In articol:

După câteva zile în care tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii, pare să se reinstaleze o atmosfera mai calmă și mai romantică. În ediția de joi, băieții le provoacă pe fete la un moment de roast inedit, făcând aluzie la diverse defecte sau calități ale acestora.

Și tot în ediția de joi, Bianca și Andrei ajung în camera roșie, acolo unde vor încerca să se reapropie și să își rezolve micile neînțelegeri apărute între ei în ultimele zile.

Bianca și Andrei, întâlnire palpitantă în camera roșie! „Împreună putem face lucruri frumoase!”

În ediția de miercuri au apărut noi tensiuni în casa fetelor, după ce Laura, noua concurentă a oferit câte un cadou fiecărui băiat și la un moment dat a confundat-o voit sau nu pe Nicoleta, cu Natalia, fosta iubita a lui Sorin. Lucrurile s-au complicat deoarece Nicoleta s-a supărat teribil și a reacționat aprig, adresându-se tuturor celor din casă și atenționând că nu va mai permite nimănui să o confunde cu Natalia.

În ediția de joi, în Casa iubirii pare să se instaleze o atmosfera mai calmă și mai romantică, iar dragostea va pluti din nou în aer. Bianca și Andrei se vor întâlni în camera roșie, acolo unde vor încerca să își rezolve neînțelegerile apărute în relația lor, mai ales de când a intrat în emisiune nouă concurentă, Laura, care s-a arată oarecum interesată de Andrei.

Tânărul îi va mărturisi Biancăi faptul că împreună pot realiza lucruri frumoasă însă trebuie să existe încredere reciprocă. Și totodată, Andrei i-a explicat partenerei lui că nu a avut deloc intenția de a se apropia de Laura sau de a încerca să o cunoască, așa cum au făcut alți băieți.

„Împreună putem face lucruri frumoase! Mai departe n-ai de unde să știi, e o vorba... de unde sare iepurele! Dacă era genul meu mă dădeam la ea că și ceilalți băieți!(...) Tu ar trebui să apreciezi, să zici: «omul asta e gentleman, e galant!(...) Când vine o domnișoară, că tot se scoate aici ochii că Andrei e nu știu cum și nu știu ce... Andrei vrea să se poarte frumos”, spune Andrei.

Citeste si: Bianca, primele semne de gelozie, după ce Andrei îi pregătește Laurei micul dejun! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, marți, într-o nouă ediție de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citeste si: Bianca, atac fără precedent la adresa Kingai! ”Nu poți face o propoziție cu sens normal” Iată cum a reacționat Kinga și ce furtună s-a declanșat în Casa iubirii!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

"O, Doamne, Flavius!" Cum a apărut fostul concurent de la Casa Iubirii recent întors din India într-un live: "Daca mi-a făcut cineva asta, chiar nu îmi place!"

Vladimit Putin a bătut cu pumnul în masă, la întâlnirea cu Lukașenko: 'Occidentul ar trebui să ne trateze cu respect'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Kinga și Maria, scandal de proporții în Casa iubirii! „Mult tupeu, Maria! Ai plâns jumătate de sezon” Iată care a fost cauza disputei iscată între cele două concurente!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies