"O, Doamne, Flavius!" Cum a apărut fostul concurent de la Casa Iubirii recent întors din India într-un live: "Daca mi-a făcut cineva asta, chiar nu îmi place!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 aug 2022, 13:47

Cum a aparut Flavius Jucu intr-un live

Sursa: Instagram

Flavis are mai bine de o saptamana de cand s-a intors din India si este pus pe distractie.

Flavius, model de profesie, abia s-a întors din India și a și luat cu asalt câteva petreceri private de la care nu putea lipsi.

Ba a bifat și câteva apariții la piscina, însă mai întăi de toate, recunoaște fostul concurent de la Casa Iubirii a mers să își vadă părinții pentru că în 8 luni de zile abia daca i-a văzut de doua ori. Însă, tânărul a dezvăluit că nu se mai putea adapta în India având în vedere că a bifat tot ce își propusese onorandu-și toate contractele.

Citeste si: Flavius s-a întors în România! De ce nu a mai rezistat fostul concurent de la Casa Iubirii în India: "Devenisem dependent de ea"

Flavius, petrecere nebuna la intoarcerea din India

"Din iunie și iulie au început ploile musonice. Țoață lumea care era aici și se distra, eu eram acolo și ploua. Nu mai contau petrecerile, shooting-urile și modelele, apoi mai era și dorul de ai mei pe care în 8 luni nu i-am văzut decât de câteva ori. Am venit special pentru ai mei.

Să știi că nu am avut prea multe petreceri, a fost ziua mea. Din 30 până pe 2 am stat în București, apoi am venit acasă, am fost la o piscina, am ieșit în club și cam atât. A fost o petrecere private party. Stai că nu înțeleg ce sunt astea, sunt mușcături? Nu îmi place daca mi-a făcut cineva asta. Nu stiu ce sunt, a declarat Flavius pentru Culisele Iubirii

Citeste si: Imagini exclusive din noua vilă în care s-a mutat Simina Loica cu băiețelul ei: "Nu mă poate da nimeni afară, aici sunt în siguranță!"

Eu abia m-am trezit și am intrat în direct. Pai m-am culcat pe la 7:30 și m-am trezit pe la 12 și am mâncat. Vreau să am un crop de zeu grec. Am făcut petrecerea la un tovarăș de al meu, are casa mare. Am dormit, da, într-un pat. Nu mai stiu daca am dormit singur, se ridicase deja.

Flavius isi doreste o relatie serioasa

Da, îmi doresc o relație, dar cu niciuna din fetele care au fost aici. M-am plictisit, vreau o relație serioasa. Să aibă până în 30, poate să aibă 20, ce contează, să fie ea top și să facem niste planuri maxime." 

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies