Flavius s-a întors în România! De ce nu a mai rezistat fostul concurent de la Casa Iubirii în India: "Devenisem dependent de ea"

,
Flavius s-a intors in Romania

De ce nu a cautat-o pe Dori, fosta concurenta de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Fostul concurent de la Casa Iubirii s-a intors in Romania unde a povestit de ce a luat hotararea de a parasi tara care i-a oferit cele mai multe contracte de munca.


In articol:

Flavius a povestit pentru Culisele Iubirii faptul că nu a mai putut rămâne în India desi proiectele curgeau gârlă, însă fostul concurent din show-ul matrimonial nu a simțit că are parte de ceva care să îl poate propulsa pe culmile succesului.

Tânărul a mai dezvăluit că avea mereu photoshooting-uri, campanii, însă își dorea acel proiect măreț care a întârziat să apară. 

De ce s-a intors Flavius Jucu din India

Flavius nu s emai gandeste la Dori

Flavius a povestit despre viata lui din India

[Sursa foto: Instagram]

Plus că în India începuse sezonul ploilor, iar Flavius se simțea din ce în ce mai deprimat. Fostul concurent a povestit și despre relația cu rusoaica care l-a înnebunit, dar de care s-a despărțit. "Nu doar că am fost îndrăgostit, am fost împreună cu acea fata. Am fost trei săptămâni cu ea și devenisem deja dependenți unul de celalalt. Chiar daca ești de puțin timp, devii dependent. Eu i-am zis, iubire, problema e că eu o să plec în trei săptămâni, tu o să pleci în Rusia. Nu are sens, eu nu mai vreau să stau cu tine în aceste trei săptămâni pentru că eu o să mă întorc în Romania, o să mă gândesc la tine, o să mă atașez.

A înțeles pentru că și ea simțea la fel. Era super bine, dar după câteva luni m-am maturizat. N-avea sens. A fost prea puțin să sufăr. Mi-a plăcut foarte mult, am făcut-o să se simță iubita. Daca vreau să fiu cu o fata, stiu ce caut. 

Flavius nici nu a cautat-o pe Dori

La Dori mi-am dat seama că îmi trezește ceva, dar nu am avut timp să vorbesc cu ea. Vreau să mă bucur de vara, am petrecut cu părinții mei. Vreau să văd ce pot să fac aici, dar am oferta din Bali, Thailanda, Turcia, dar daca aș putea face ceva aici, nu aș pleca. 

Citeste si: Exclusiv! Andreea Mantea a pierdut un pariu cu David. Ce a pus-o fiul ei să facă după ce a câștigat: "Nu pot să cred că am făcut eu asta!"

Nu îmi place să ies la o terasa plina cu o fata. Da, mă oprește lumea, dar asta mi se întâmplă de doi ani, putea fi oriunde în tara. Toți care îmi scriu de rău, nu au venit să îmi zică ceva fata în fata. Eu nu caut scandal.  Încă o săptămână, vreau să mai ies. Da, am mai multe prietene, dar cea mai buna este Anda. Ne cunoaștem de la 15 ani, nu este iubita mea, a dezvăluit Flavius Jucu pentru Culisele Iubirii.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bianca i-a pregătit un masaj romantic lui Alin, ce s-a lăsat cu atingeri tandre şi săruturi pătimașe în văzul tuturor. Ironiile concurenților nu au întârziat să apară: ”Dacă...

Directorii executivi ai marilor companii americane se pregătesc pentru o recesiune și nu cred că va fi scurtă (CNN)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 35, subtitrat în limba română VIDEO. Muzaffer ia o decizie neașteptată în privința frumoasei Nefise

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies