Exclusiv! Andreea Mantea a pierdut un pariu cu David. Ce a pus-o fiul ei să facă după ce a câștigat: "Nu pot să cred că am făcut eu asta!"

,
Andreea Mantea si fiul ei in vacanta

Ce au facut Andreea Mantea si fiul ei in vacanta

[Sursa foto: Instagram]

Andreea Mantea si David sunt "partners in crime" cum s-ar zice si mereu sunt pusi pe nazbatii, poate mai mult fiul ei, ce-i drept.


In articol:

Prezentatoarea Casa Iubirii recunoaște că sta foarte prost la capitolul timp liber și ar vrea să facă mult mai multe lucruri cu David sau să se ocupe mai mult de ea, însă i-a făcut o promisiune fiului sau și anume faptul că în fiecare săptămână îi vă dedica o zi în care să facă lucruri împreună așa cum își dorește.

Andreea Mantea a pierdut un pariu cu fiul ei, David

Citeste si: Andreea Mantea și-a ieșit din minți când a văzut cu ce a venit stilistul la ea în cabină: "Este absolut îngrozitor!"

Zis și făcut căci cei doi au avut parte de o astfel de zi, iar cea care a intrat în încurcătură a fost Andreea Mantea care nu bănuia că fiul ei se vă gândi la o asemenea "pedeapsa" când vine vorba de mama lui: "Avem o zi a noastră în timpul săptămânii, doar a noastră. Nu ne vedem cu mama, de exemplu sau cu prieteni de-ai lui sau cu sora mea sau cu alti prieteni. Nu, suntem doar noi doi, a declarat Andreea Mantea în exclusivitate pentru kanald.ro

Andreea Mantea, suparata pe David

Andreea Mantea a pierdut pariul cu David

[Sursa foto: Instagram]

"O petrecem cum vrea el. Nu vrei să știi ce idei are. Mai grav este că a vazut filmul acela, "Ziua lui "Da" și am și pus un pariu cu el.

Eu am fost sigura că nu va căștiga, dar mi-a zis că daca căștiga facem "Ziua lui "Da". După ce are o groaza de cerințe ciudate...este copil, face tot felul de lucruri. Ne urcam în mașină și mergem pe nu stiu ce pod sau mergem să urmărim avioanele sau vrea să vadă el ce se întâmplă și cum se întâmplă. Într-o zi a vrut să vedem ce fac niste furnici. Nu înțeleg de ce trebuie să facă aceste lucruri cu mine. Dar îmi e drag de el. În timpul săptămânii interacționam cu țoață lumea și pierdem aceasta conectare."

Andreea Mantea: "Are o groaza de cerinte ciudate"

Nu este prima data când Andreea Mantea povestește despre poznele fiului ei, David. Chiar daca pustiul o scoate din sărite de foarte multe ori, vedeta inspira de câteva ori și o ia de la capăt. Una dintre cele mai năstrușnice pozne a fost când David s-a mâzgălit cu pixul pe corp pentru că își dorea și el tatuaje. Bineînțeles că Andreea a văzut roșu în fata ochilor, însă s-a calmat după câteva ore: "E al meu, ce să fac!", a declarat vedeta Kanal D. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Sorin a dus-o pe Nicoleta să o prezinte părinților. Cum a reacționat mama concurentului când și-a văzut viitoarea noră: ”De acum înainte o să am o fată”

Ucraina anunță eliberarea a peste 400 de kilometri pătraţi în Herson

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Exclusiv! Andreea Mantea, trezită la trei dimineața de către David: "Da-i și caută, da-i și caută până la cinci dimineața"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies