Exclusiv! De ce Andreea Mantea nu poartă bijuteriile moștenite de la mama ei: "Sunt foarte superstițioasă!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 apr 2023, 03:55

De ce nu poarta Andreea Mantea bijuteriile de la mama ei

Sursa: Instagram

Andreea Mantea a recunoscut ca nu prea se ataseaza de bijuterii si nu prea ii plac deoarece totul are legatura cu energiile pe care le transmit.

Prezentatoarea de la Casa Iubirii nu este deloc pasionata de bijuterii și că atare nici nu colecționează multe piese. Nimeni nu ar crede că frumoasa vedeta nu este atrasa nici de aur, nici de diamante și nici de alte pietre care ar putea să sucească mințile oricărei femei. Mai degrabă, Andreea Mantea prefera bijuteriile cu o anumită încărcătură energetica.

Citeste si: Exclusiv! Roxana Nemeș, pregătiri pentru camera bebelușului în noua vilă. Când se va muta artista

De ce prefera Andreea Mantea sa nu poarte bijuteriile de la mama ei

Prezentatoarea TV recunoaște că are inclinație spre aceasta latura și simte imediat energiile pozitive sau negative ale unui om sau ale unei încăperi. De aceea și atunci când a pășit pentru prima data în cabina ei de la Casa Iubirii a vrut să alunge energiile negre și și-a instalat și câteva obiecte de feng-shui.

"Eu sunt foarte superstițioasă. De mica am crescut așa. Am simțit încă de la momentul în care am pășit aici energia buna a locului. Este un spatiu foarte plăcut!," a spus Andreea Mantea pentru kanald.ro. Andreea a recunoscut că și-a adus chiar și bețișoare parfumate și iconițe pentru a avea o buna energie în jurul ei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum isi alege Andreea Mantea bijuteriile

Citeste si: Imaginile pe care Simina Loica și Bobicioiu le-au ascuns de ochii lumii! Ipostazele fierbinți în care s-au fotografiat fac înconjurul internetului

În cazul bijuteriilor pe care vedeta alege să le poarte e cam același lucru. Totul este legat de energia pe care acestea le transmit: "Știi cât de mult mă încarca o bijuterie care are o valoare sentimentala?! Pe unele am ajuns să nu le mai port.

Am un lănțișor de la mama, niste cercei mai valoroși pe care nu pot să le port. Depinde și de moment. Îmi fuge gândul doar la ea și mă distrage, dar într-o forma fantastica. Le țin undeva în cutie. Nu stiu, e foarte ciudat. Daca le cumpăr eu, mă gândesc strict la ce am nevoie și îmi da o alta stare. Îmi place în acest moment un anume inel pe care îl și port mereu.
Are o piatra energetica și are o anumită însemnătate pentru mine. Sunt niste lucruri pe care vreau să le țin pentru mine. Trebuie să mă atragă și să mă facă să îmi doresc să le port
,
a declarat Andreea Mantea pentru kanald.ro.

.

 

Taguri: