Bianca, mesaj controversat pe instagram: "Poți să fii o persoană bună și să..." Este vorba despre Livian?

Chiar dacă Livian o ține la distanță și nu își dorește să mai formeze un cuplu cu ea, Bianca evită să îl vorbească de rău, ba din contră, chiar îi ia apărarea în anumite situații.


In articol:

Sunt luni bune de când Bianca încearcă să îi recâștige dragostea lui Livian, dar se pare că eforturile ei sunt în zadar. Concurentul de la "Puterea Dragostei" pare hotărât să uite definitiv de Bianca, chiar dacă, în timpul emisiunii, cei doi se îmbrățișează, se țin în brațe, se alintă și, în anumite situații, chiar se comportă de parcă ar forma în continuare un cuplu.

Citeste si: Culita Sterp, anunt important! Ce se intampla vineri. Are legatura cu Bogdan Mocanu si Andra!

Bianca, mesaj controversat pe instagram: "Poți să fii o persoană bună și să..." Este vorba despre Livian?

Bianca și Livian nu sunt împreună, dar își petrec majoritatea timpului unul în compania celuilalt. Cei doi se tachinează și chiar dacă Bianca speră într-o împăcare, Livian îi taie de fiecare dată aripile, mai ales atunci când ea crede că sunt pe punctul de a forma din nou un cuplu.

Deși Livian a mai avut momente în care a tratat-o nu tocmai frumos, Bianca a încercat de fiecare dată să îi ia apărarea. Acum, concurenta de la "Puterea Dragostei" a postat pe contul de instagram un mesaj care ridică semne de întrebare și care pare că descrie perfect situația pe care o trăiește în momentul de față alături de fostul ei iubit, Livian.

"Poți să fii o persoană bună, cu o inimă bună și să spui în continuare nu.", a scris Bianca pe instagram.

Citeste si: Gabi, pus la zid: "Ori ești bărbat, ori ești un fătălău!" Cine l-a jignit pe concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Astfel, acest mesaj ar putea explica atitudinea pe care Livian o are în ceea ce o privește pe Bianca. Cu toate că i-a repetat în mai multe rânduri că nu își dorește să se împace cu ea, Bianca evită să ia în calcul această variantă, continuând să facă planuri de viitor cu Livian, aceasta fiind convinsă că el încă o mai iubește și că lucrurile se vor regla în momentul în care vor pleca din emisiune.

Citeste si: Adevărul despre relaţia pe care o are Bianca de la Puterea Dragostei cu băiatul care i-a trimis flori în emisiune! Tânărul a mărturisit totul!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate