Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce a fost reclamată la Protecția Animalelor! Iată ce mesaj a transmis vedeta pe contul ei de socializare!

,

Bianca Drăgușanu a anunțat ieri pe contul ei de Instagram că a fost reclamată la Protecția Animalelor și că are de gând să afle cine a fost persoană care a făcut acea reclamație.


In articol:

Bianca Drăgușanu este un personaj controversat însă în același timp extrem de urmărit de foarte mulți fanii. Vedetă continuă să își surprindă urmăritorii din mediul virtual cu aparițiile sale uluitoare. De curând, Bianca a anunțat prin intermediul unui scurt clip publicat pe InstaStory, că a fost reclamată la Protecția Animalelor, pentru faptul că și-a vopsit cățelul.

La scurt timp după ce a primit avertisment din partea autorităților, Bianca Drăgușanu a reușit să rezolve problema apărută brusc.

Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce a fost reclamată la Protecția Animalelor

Deși s-a confruntat cu multe momente dificile în ultima vreme și părea că lucrurile s-au mai așezat în viață să, Bianca Drăgușanu a fost luată prin surprindere de o nouă situație complicată, după ce a fost reclamată la Protecția Animalelor. Vedetă a ținut să le împărtășească și fanilor ei din mediul virtual ceea ce i s-a întâmplat. Astăzi în cadrul rubricii de știri mondene, reporterul Alex Dobreanu a prezentat detalii inedite despre această pățanie a Biancăi Drăgușanu.

„Ieri, în timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: «Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentru că v-ați vopsit cățelușul alb pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz».(...) O neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat că tehnologie.(...) Așadar a trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz.

(...) Vă dați seama ce creier, ce om? Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți!”, a spus Bianca Drăgușanu, pe contul ei de socializare.

În cele din urmă, se pare că Bianca a reușit să rezolve această situație dificilă și nu va păți nimic, nu va primi nicio amendă pentru faptul că și-a vopsit cățelul, deoarece vedetă a trimis toate datele salonului la care a apelat pentru a-și vopsi cățelul, iar Protecția Animalelor a înțeles cum s-a întâmplat totul.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor! Ce a putut să-i facă vedeta cățelușului ei: „Vreau să aflu cine este această persoană”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, mărturisiri în exclusivitate la Teo Show, după despărțirea de iubit! „Eu am luptat mult pentru relația asta” Iată ce a spus vedeta despre sarcina de care s-a zvonit în ultima vreme!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor! Ce a putut să-i facă vedeta cățelușului ei: „Vreau să aflu cine este această persoană”

Zeci de ţări au cerut Rusiei să-şi retragă imediat trupele de la centrala nucleară Zaporojie

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu despre presupusa sarcină: „Eu nu am confirmat și nici nu am infirmat acest subiect”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies