Beatrice Mahler, despre situatia pandemiei de COVID-19 in prezent, din tara noastra! "Avem efecte secundare ale pandemiei, avem cazuri de tuberculoza in crestere, avem pacienti cu cancere pulmonare"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mai 2021, 17:30
Beatrice Mahler, despre situatia actuala a pandemiei de COVID-19 in Romania.
Sursa: Facebook

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumofiziologie „Marius Nasta” a facut declaratii despre scaderea numarului de noi cazuri de COVID-19 dar si despre situatia din spitalele care au fost dedicate pacientilor cu COVID.

Beatrice Mahler a declarat recent ca se declara optimista de cand a inceput sa scada numarul de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus si totodata aceasta a spus ca spera ca lucrurile sa revina

la normal si in cadrul spitalelor in care pandemia de COVID-19 a pus o presiune imensa pana acum.

Managerul Institutului de Pneumofiziologie „Marius Nasta”, Beatrice Mahler, despre situatia pandemiei de OCVID-19!

Medicul Beatrice Mahler a declarat ca odata cu scaderea numarului de noi cazuri de COVID-19, spitalele din tara care pana acum s-au dedicat doar tratarii pacientilor infectati cu COVID-19, isi vor putea redeschide portile si pentru pacientii care sufera de alte afectiuni grave, care pana acum au avut accesul limitat pentru anumite ingrijiri medicale.

"Lucrurile sunt foarte bune, aș putea spune. În acest moment, în „Marius Nasta”, în secția de Terapie Intensivă Covid sunt șase pacienți. De asemenea, numărul de pacienți care se internează cu Covid este tot mai mic.
Sper ca lucrurile să continue în această direcție și impactul pe care îl are această boală asupra nevoii de spitalizare a persoanelor infectate să fie tot mai mic, astfel încât direcționarea serviciilor de sănătate să fie către alte categorii de pacienți care au cu adevărat nevoie sau tot mai multă nevoie de internare în spital,

pentru că avem efecte secundare ale pandemiei, avem cazuri de tuberculoză în creștere, avem pacienți cu cancere pulmonare care ajung târziu să fie diagnosticați. Pentru ei, trebuie să creștem disponibilitatea medicilor", a subliniat managerul Institutului Marius Nasta, potrivit romaniatv.net

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Beatrice Mahler, despre campania de vaccinare anti-COVID-19!

Medicul Beatrice Mahler a precizat faptul ca vaccinarea este extrem de importanta deoarece contribuie atat la reducerea numarului de noi cazuri de COVID-19, cat si la reducerea presiunii ce a apasat pana acum pe intregul sistem medical din Romania. Totodata aceasta a mai precizat si faptul ca este din ce in ce mai important ca populatia sa inteleaga necesitatea vaccinarii.

"Nu o putem face decât dacă persoanele care au nevoie de vaccin înțeleg că este o soluție pentru noi imunizarea și, practic, decompresiunea sistemului de sănătate și a spitalelor, astfel încât noi, cei care suntem acolo, să putem să ne ocupăm și de alte categorii de pacienții", a mai spus medicul, potrivit  romaniatv.net  

Vlad Voiculescu a făcut anunțul! Este posibil ca noua tulpină de COVID-19 să se formeze în România

Citeste si: Ce efecte secundare grave pot persista la pacientii care au suferit forme complicate de COVID-19? Medicul Beatrice Mahler a spus ce inseamna sindromul "Long COVID"!

Citeste si: Ce se întâmplă în spitalele din România la momentul actual? Beatrice Mahler: „În spitale nu e bine, este extrem de...”

 

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!