Bassam, hairstylistul vedetelor, marcat de pierderea celei mai importante persoane din viața lui: ”A omorât-o cu zile”

,

Bassam este cunoscut drept hairstylistul celebrităților din Capitală. Acesta a reușit să-și construiască o afacere de succes. Nume celebre i-au trecut pragul de-a lungul timpului.


In articol:

Invitat în cadrul emisiunii ”În oglindă”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, Bassam Dabbas, unul dintre cei mai cunoscuți hairstyliști din București, a vorbit despre greutățile vieții, dar și despre cum a ajuns să pună bazele unei afaceri de succes.

În 2011, Bassam și-a vizitat pentru ultima dată familia în Siria, țara sa de origine, dorul de casă și de familie îl apasă teribil, însă sărăcia l-a împins să lupte pentru visul său.

Bassam, despre pierderea persoanei care l-a susținut întotdeauna: ”Am avut o soră care a murit la 28 de ani”

Bassam are un real succes în România. Tânărul a venit în urmă cu mai mulți ani în țara noastră și a reușit să pună bazele unei afaceri de succes. Acesta și-a deschis propriul salon de înfrumusețare, coafurile sale orientale fiind la mare căutare în rândul vedetelor din Capitală. Nume celebre i-au trecut pragul salonului, precum Anamaria Prodan, Loredana Chivu, Iulia Albu, Karmen, Larisa Udilă și multe altele.

Ascensiunea lui Bassam nu a fost deloc ușoară. Este originar din Siria, iar viața pe care a trăit-o acolo nu a fost deloc ușoară. Dorul de familie îl apasă teribil, ultima dată când a fost acasă și și-a văzut mama a fost în anul 2011, iar de atunci vorbesc doar la telefon.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, la un pas de moarte pe scenă, în timp ce se afla la o cântare: Mi-a pus cuțitul la gât

Celebrul hairstylist a suferit o pierdere imensă, persoana care îl susținea și i-a fost alături în toate momentele dificile a murit din cauze care nici astăzi nu sunt cunoscute. Este vorba despre sora sa, Fathima, care a murit la vârsta de 28 ani. Povestea este una tulburătoare și l-a marcat profund.

”Ținea foarte mult la mine pentru că îi era milă că eram mic. Știa că muncesc foarte mult, ei îi spuneam oful meu, nu-i spuneam lui mama.(n.r. De ce a murit?) Nimeni nu știe. Ea stătea la soacra ei, tata era în China, mama era aici și eu trebuia să vin în România și nu am mai venit... Într-o zis ne-a spus că vrea să iasă cu noi să se plimbe. La un moment dat ne-a sunat și ne-a spus că nu mai poate să vină, dar ne auzim mâine...A doua zi, la ora 11:00, aud de la soțul ei:”Vino că ți-a murit sora”. N-am vrut să cred, nu avea nimic, nu avea nicio boală. Nu știm nimic, știm doar de la soacră că s-a trezit dimineață și i-a scăzut glicemia...În momentul în care a murit, cele șapte cumnate au venit să plângă la picioarele ei și spuneau că ei sunt de vină.”, a spus Bassam despre sora lui.

Citeste si: Lidia Fecioru, sfaturi pentru a ne proteja casa de ghinion și pentru a atrage energiile pozitive! "Dacă vrem să atragem dragostea, aprindem o lumânare roșie"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum arată tunelul misterios care înconjoară Casa Iubirii! Motivul pentru care este întuneric beznă înăuntru

Rusia începe să mute periculos - A mobilizat un submarin nuclear pentru un test cu torpilele Poseidon/ Poate provoca un tsunami radioactiv

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Larisa Drăgulescu, la un pas să se sinucidă! Mărturii cutremurătoare: ”Am vrut să mă arunc de la balcon împreună cu copiii mei”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies