Larisa Drăgulescu, la un pas să se sinucidă! Mărturii cutremurătoare: ”Am vrut să mă arunc de la balcon împreună cu copiii mei”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 22 dec 2022, 02:35

Larisa Drăgulescu, la un pas să se sinucidă! Mărturii cutremurătoare: ”Am vrut să mă arunc de la balcon împreună cu copiii mei”

Sursa: Captură KANAL D

Larisa Drăgulescu a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, simțea că nu mai are niciun motiv pentru care să trăiască și a vrut să se sinucidă împreună cu cei doi copii ai săi.

Larisa Dărgulescu a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Mihai Ghiță, În oglină, emisiunea o puteți urmări în fiecare zi de luni, online, pe canalul de YouTube theXclusive, despre ce mai grea perioadă din viața ei, momentul în care a fost în depresie, după ce a fost părăsită de soț și lăsată singură cu doi copii, și a vrut să se sinucidă.

Larisa Drăgulescu, la un pas de sinucidere:”Am vrut să mă arunc de la balcon împreună cu copiii mei” 

Laria Drăgulescu a trecut prin momente extrem de grele, după ce a ajuns să-și crească singur cei doi copii, financiar se descurca extrem de greu, iar singura soluție pentru a pune capăt chinului la care era supusă era să-și pună capăt zilelor împreună cu copiii ei.

Aceasta ajunsese să se simtă o povară și pentru propria familie, certurile cu mama ei erau tot mai aprins și

pentru că financiar se descurac extrem de greu, nu-și permitea să-și ia propria casă, soluția cea mai bună era să se sinucidă.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Citeste si: De ce nu își dorește Maurice Munteanu un copil. Adevăratul motiv pentru care nu mai vrea să fie tată: „Eu am pierdut acest tren. Nu regret”

Denise Rifai crede în existența vieților anterioare. Ce a învățat prezentatoarea în urma regresiilor la care a participat: „Niște oameni pe care îi vezi azi, te simți că îi cunoști de parcă dintotdeauna”

”Am avut multe momente în care am vrut să ma sinucid. (n.r Ai vrut să-ți pui capăt zilelor?) Da, da, în acea perioadă. Pentru că îmi era foarte greu financiar, mă gândeam că nu o sa am niciodată casa mea și că, așa îmi spuneam eu atunci, probabil singura casă pe care o pot avea va fi cea din coșciug, așa îmi spuneam. Îmi doream să mor, mă uitam la copii, îmi reveneam

puțin când îi vedeam pe ei, însă, la un moment dat, am clacat atât de tare încât mi-am dorit să mă arunc de la balcon împreună cu copiii mei. Mi-am dorit să mă sinucid împreună cu ei, pentru că mă simțeam o povară și pentru familia mea, simțeam că am un bagaj pe care nu pot să-l duc”, a declarat Larisa Drăgulescu în emisiunea În oglină, de pe canalul de YouTube theXclusive.

Citeste si: Cum și-a dat seama Andrei Bănunță că mama lui urma să părăsească această lume. Drama trăită de cel ma îndrăgit artist al momentului: ”Urmează să se termine”