Bărbatul din Bran, care și-a ucis vărul și pe soția acestuia, avea discernământ în momentul în care a comis fapta. Cei doi au fost uciși în timp ce dormeau

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 mar 2023, 14:10

Alexandra era asistentă și avea grijă de copiii bolnavi, iar Nicu era pompier

Sursa: Observatornews.ro

Un bărbat din Bran și-a ucis vărul și pe soția acestuia, în timp ce ei dormeau, din cauza unei palme de pământ. Furia acestuia nu a mai putut să fie stăpânită, iar cei doi oameni au plătit cu propria viață.

Un bărbat din Bran a considerat că o bucată de pământ este mult mai importantă decât viața a doi omeni, vărul său și soția acestuia, motiv pentru care, i-a ucis cu sânge rece.

Expertiza medicală a arătat că acesta avea discernământ în momentul comiterii crimei.

Bărbatul din Bran, care a comis dubla crimă, avea discernământ

Alexandra era asistentă și avea grijă de copiii bolnavi, iar Nicu era pompier. Amândoi aveau meserii care ajutau alți oameni, dar ei au fost total neputincioși în fața furiei bărbatului.

Expertiza psihiatrică a arătat că acesta avea discernământ în momentul în care a comis crima, iar probleme ADN au demonstrat că el și victimele au fost singurele persoane aflate în încăpere, în acel moment.

Mai mult decât atât, criminalul a recunoscut fapta comisă și, conform procurorilor, urmează să fie trimis în judecată în perioada următoare.

Citește și: Crimă într-un oraș din județul Bihor. O femeie a omorât un vecin cu un cuțit

Autopsiile celor doi soți au conculzionat că au murit din cauza loviturilor provocate de un cuțit și de un topor.

Alexandra și Nicu au fost găsiți într-o baltă de sânge. De asemenea, în timpul anchetei, procurorii au găsit un bilet scris chiar de către criminal.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

Criminalul a lăsat un bilet prin care părea că justifică fapta comisă

Biletul era scris la timpul trecut, motiv pentru care, anchetatorii au fost de părere că fusese scris după ce i-a ucis pentru o bucată de pământ de 40 de centimetri. Bărbatul a scris, în bilet, de mai multe ori, despre Divinitate, dar și că cei doi soți i-ar fi făcut mai multe vrăji.

„Sunt indicii că starea dumnealui mintală nu ar fi fost cea firească, în sensul că face referiri la Divinitate în mai multe rânduri, se referă la mama sa decedată care ar fi ajuns într-un loc mai bun, zice dânsul şi că îşi prefigurează o altă soartă şi invocă şi că i s-ar fi făcut vrăjitorii şi că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji”, a menționat procurorul, potrivit unei televiziuni din România.

Citește și: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie

Recrutările de toamnă ale MApN au început. Care este salariul primit de tinerii doritori?

Criminalul spărsese ușa casei cu un topor și s-a dus direct să își îndeplinească planul diabolic. Acesta a aruncat toporul în spatele casei și a fugit de la fața locului.

Cadavrele au fost descoperite de cumnata soților, după ce colegii de serviciu ai lui Nicu s-au speriat când au văzut că nu a mai venit la locul de muncă și că nu răspunde nici la telefon.

 

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”