"Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 44

Ates recurge la un gest extrem pentru razbunarea parintilor sai!

Aparitia lui Salih la conac reprezinta o amenintare pentru toti si provoaca noi tensiuni in familia lui Bahar. Ates si Mehmet Emir isi unesc fortele impotriva dusmanul lor comun, Salih, incercand sa il indeparteze. Pe de alta parte, Mehmet Emir nu se poate obisnui cu absenta lui Hasret si decide sa mearga in Mersin, pentru a o convinge sa revina in Istanbul. Insa Ates nu are de gand sa il lase singur si il insoteste pentru a-i inmana lui Hasret un dar din partea lui Bahar. In tot acest timp, Salih se afla pe urmele lor si isi face noi planuri de razbunare impotriva lor.


In vreme ce Hulya se afla internata intr-o clinica de recuperare dupa criza nervoasa suferita, Efsun castiga teren in absenta ei si isi propune sa devina stapana conacului, impunandu-si autoritatea fata de toti ceilalti membri ai familiei Atahan.
In acest timp, un secret din trecut resusciteaza setea de razbunare care mocneste in Ates.

Afland un indiciu important despre moartea parintilor sai, tanarul este mai hotarat ca niciodata sa razbune moartea lor. In ciuda promisiunii facute lui Mehmet Emir, de a nu o acuza de crima pe Edibe, Ates recurge la un gest extrem.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate