Avertismentul lui Joe Biden în ceea ce privește variola maimuței: "Toată lumea ar trebui să fie îngrijorată"

,

Joe Biden a făcut un anunț important pentru oameni. Iată ce a declarat președintele SUA despre variola maimuței!


In articol:

Președintele american, Joe Biden, a făcut duminică, 22 mai, o serie de dezvăluiri despre variola maimuței, boala care a îngrozit populația în ultima perioadă.

Citeste si: S-au raportat aproape 2 milioane de cazuri de „febră” în Coreea de Nord. S-a introdus lockdown la nivel național pentru a combate COVID-19: „

Avertismentul lui Joe Biden în ceea ce privește variola maimuței

Joe Biden a tras un semnal de alarmă privind creșterea cazurilor din mai multe țări, precizând chiar că toată lumea ar trebui să se îngrijoreze.

Liderul SUA a precizat că în acest moment nu se cunosc multe detalii despre variola maimuței, însă oficialii americani din domeniul sănătății lucrează din greu pentru a-și da seama ce să facă în această situație și specialiștii analizează posibile tratamente și vaccinuri în cazul în care situația va deveni mai gravă.

Citeste si: Se introduce carantina obligatorie pentru variola maimuței. România cumpără primele doze de vaccinuri

Mai mult, Joe Biden a mai dezvăluit ce se va întâmpla în perioada imediat următoare la nivelul sănătății.

”Variola maimuței este ceva de care toată lumea ar trebui să fie îngrijorată.(...) Lucrăm din greu să ne dăm seama ce să facem”, a declarat duminică președintele american Joe Biden.

Bill Gates, previziuni despre variola maimuței

Se pare că în urmă cu câteva luni, Bill Gates ar fi prezis variola maimuței. Mai precis, în urmă cu șase luni, cofondatorul Microsoft a vorbit despre o presupusă variolă, care ar putea fi răspândită rapid.

Citeste si: După Marea Britanie, SUA și Europa raportează cazuri de „variola maimuței”! Care sunt simptomele la care trebuie să fii atent

„Sper ca în următorii 5 ani să pot să scriu o carte intitulată ‘Suntem gata pentru următoarea pandemie’, dar va fi nevoie probabil de aproximativ un miliard pe an pentru un Task Force la nivelul Organizației Mondiale a Sănătății, cea care realizează supravegherea (bolilor, n.red.)

și ceea ce eu numesc „joaca de-a germenii”, unde te pregătești. Spui ‘Ok, dacă un atac bioterorist ar duce variolă în 10 aeroporturi?’. Știi, cum ar reacționa planeta la așa ceva? Sunt epidemii care apar din cauze naturale și există epidemii provocate de bioterorism care ar putea fi mult mai grave decât ce experimentăm azi”, spunea Gates într-un interviu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Au fost depistate noi cazuri de „variola maimuței” în Marea Britanie. La ce simptome trebuie să fii atent

Viktor Orban, UDMR și dubla măsură a politicienilor români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Care sunt vaccinurile obligatorii din România, fără de care copiii nu pot merge la școală

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies