Au fost sau n-au fost Bianca si Livian o noapte impreuna la hotel? Scandalul se amplifica, iar Livian cedeaza nervos

Bianca si livian a trebuit sa vorbeasca despre noaptea petrecuta impreuna la hotel mai mult decat si-ar fi dorit. Ce scandal a iesit!


In articol:

Subiectul "cine cu cine a fost" a incins spiritele in casa dragostei si fetele s-au trezit intr-un scandal monstru! De la intrebarea daca Bianca si Livian si-au petrecut noaptea impreuna s-au reaprins rivalitati vechi, s-au reactivat conflicte si antipatii.

Dupa ce pe Bianca a luat-o Daiana la rost ca ar fi lipsit de la hotel o noapte intreaga, Andreea Pirui s-a implicat in discutie, iar Bianca a pus paie pe foc! De aici s-a pirnit scandalul, care a degenerat pana la trecutul indepartat al fiecareia dintre fete si subiecte ca "cine cati parteneri a avut".

Livian s-a enervat atat de tare incat a iesit din emisiune, iar Daiana s-a aprins foarte tare cand Bianca i-a spus ca si ea s-a vazut cu Fernando dupa ce s-au despartit.

"Toate aceste acuzatii, ca te-ai culcat cu x si y..., aveti vreo dovada despre ele?", a intrebat Andreea Mantea contrariata.

Andreea Pirui a fost foarte apriga si nu a menajat-o pe Bianca nici-o clipa. Livian a inteles ca pana nu recunoaste ce s-a intamplat, scandalul nu se va opri, asa ca a rugat-o pe Bianca sa confirme ca ei doi au fost impreuna o noapte la hotel.

Momentul nu a avut insa credibilitate, venind de la Livian, cunoscut pentru glumele lui si faptul ca ia prea multe lucruri la misto, ceea ce a suparat-o si mai tare pe Andreea Pirui.

Iata materialul video! Au fost sau n-au fost Bianca si Livian o noapte impreuna la hotel?  

Citeste si: Incredibil! Declaratie de dragoste total neasteptata! "E prima oara cand traiesc iubirea adevarata!"

Citeste si: S-a dezlantuit Daiana! I-a zis-o lui Livian direct: "Iti bati joc de Bianca! O innebunesti si profiti de ea!"

Citeste si: Scandal la Puterea dragostei! Daiana l-a pus la punct pe Livian! "Vrei sa-l vezi ca vine sa dea in mine!"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate