Scandal la Puterea dragostei! Daiana l-a pus la punct pe Livian! "Vrei sa-l vezi ca vine sa dea in mine!"

Daiana l-a pus la punct pe Livian, dupa ce Gabriel si-a iesit din fire la spusele lui Livian! Ce i-a reprosat Daiana lui Livian?


In articol:

Daiana l-a pus la punct pe Livian, iar casa dragostei a fost zdruncinata de nervii celor doi!

Confruntarile acide dintre Daiana si Gabriel au explodat ieri, cand Daiana a spus, fara ca Gabriel sa auda, ca a scapat de Fernando si a dat de Gabriel, iar Livian i-a spus lui Gabriel ca Daiana l-a comparat cu fostul. Daiana a considerat ca Livian a facut intentionat acest lucru, ca sa puna paie pe foc, iar bruneta i-a reprosat taios lui Livian ce a facut.

"Daca tu il vezi nervos si ca e suparat, stii ca el cand are nervi .... Eu am facut comparatia alt fel. El a venit foarte nervos inapoi. Tu ai pus paie pe foc. Tu vrei sa il vezi ca vine sa dea in mine! Ca el a venit pe nervi!", a spus Daiana.

"Dar tu de ce ai zis ce stiai ca il enerveaza?", a reactionat Livian. "Ai vazut ca nu e prezent si ai zis ce ai zis! Deci ai fost perversa si ai zis ce ai zis cand el era afara!"

"Am zis, dar nu trebuia sa repeti tu ca sa vina el sa sparga usa si asa!", a spus Daiana.

Iata momentul in care cei doi se cearta:

Citeste si: Bianca si-a petrecut noaptea cu Livian? Acuzatii grave! Ce dovezi are Daiana

Citeste si: Gabriel a spart usa cu pumnul de nervi. La ce s-a ajuns! "Am scapat de Fernando si am dat de tine!"

Citeste si: Razboi - Daiana in lacrimi! Gabriel urla la fosta iubita de la o gluma nevinovata: "Ce caracter! Langa ce om am stat!"

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate