Atmosferă apăsătoare în familia lui Petrică Cercel! Este primul Crăciun fără regretatul artist. Ionuț Cercel este sfâșiat de tristețe

,
Petrică Cercel

Atmosferă apăsătoare în familia lui Petrică Cercel! Este primul Crăciun fără regretatul artist. Ionuț Cercel este sfâșiat de tristețe

[Sursa foto: Facebook Ionuț Cercel]

Este primul an în care familia lui Petrică Cercel petrece Sărbătorile de iarnă fără regretatul cântăreț de manele. Membrii familiei Cercel au împodobit bradul cu globuri personalizate cu pozele lui Petrică Cercel pentru a-l simți mai aproape în casa lor.


In articol:

Ionuț Cercel este terminat de durere în continuare la o lună după moartea tatălui său, Petrică Cercel. Este primul Crăciun fără Petrică Cercel, lucru care îngreunează magia Sărbătorilor de iarnă.

Primul Crăciun fără Petrică Cercel. Ionuț Cercel suferă în continuare la fel de mult

Familia lui Petrică Cercel a împodobit bradul, și nu oricum. Globurile sunt personalizate cu pozele lui Petrică Cercel. Ionuț Cercel a publicat un videoclip pe TikTok dedicat tatălui său, unde se poate vedea bradul familiei Cercel. 

Petrică Cercel

Globurile personalizate cu Petrică Cercel

[Sursa foto: TikTok Ionuț Cercel]
Petrică Cercel

Globurile personalizate cu Petrică Cercel

[Sursa foto: TikTok Ionuț Cercel]

Petrică Cercel s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu virusul COVID-19. Cu trei zile înainte de tragedie, Ionuț Cercel anunța pe Facebook că tatăl lui se simte mai bine.

Citeste si: Florin Cercel, gest impresionant la aproape 4 luni de la moartea tatălui său. Detaliul incredibil pe care fanii l-au observat

„Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat. Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România. Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine. E internat de destul de multe zile”, spunea Ionuț Cercel, cu trei zile înainte de tragedia neașteptată.

Ionuț Cercel n-ar fi crezut că tatăl lui va muri

Petrică Cercel

Ionuț Cercel n-ar fi crezut că tatăl lui va muri

[Sursa foto: Facebook Ionuț Cercel]

„A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine.

Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit. Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine.

Citeste si: Petrică Cercel a fost înmormântat mai târziu decât se planificase inițial. Care a fost, de fapt, motivul amânării

Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sănătate. Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normală. La câteva zile de la internare i s-a agravat starea”, declara Ionuț Cercel, cu optimism, înainte ca Petrică Cercel să moară.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Ionuț Cercel și-a bucurat fanii cu o veste neașteptată: „Din respect și iubire pentru profesorul nostru”

Declinul unui rocker

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Omagiul incredibil adus de fiii lui Petrică Cercel după moartea manelistului. Mesajul care a emoționat pe toată lumea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies