Problemele se țin lanț în familia lui Petrică Cercel! Fiul regretatului artist, Ionuț Cercel, are probleme de sănătate

,
Ionuț Cercel

Problemele se țin lanț în familia lui Petrică Cercel! Fiul regretatului artist, Ionuț Cercel, are probleme de sănătate

[Sursa foto: Instagram Ionuț Cercel]

Ionuț Cercel, băiatul lui Petrică Cercel, are mari probleme de sănătate care îl vor împiedica să mai activeze pe scenă mulți ani de acum încolo.


In articol:

Ionuț Cercel a vorbit acum ceva timp despre problemele de sănătate pe care le are. Fiul regretatului Petrică Cercel are corzile vocale afectate, lucru care îl împiedică să se țină de marea lui pasiune: cântatul.

Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, are probleme de sănătate

Medicii i-au recomandat lui Ionuț Cercel să nu mai cânte, dat fiind faptul că are probleme cu corzile vocale. Ionuț Cercel a ținut cont de sfaturile medicilor, s-a lăsat de cântat, dar a început să producă muzică.

Ionuț Cercel

Ionuț Cercel are probleme cu corzile vocale

[Sursa foto: Instagram Ionuț Cercel]

„Nu mai cânt cu vocea pentru că am avut niște probleme de sănătate vocale și am fost nevoit să mă opresc pentru o perioadă pentru care nu știu să spun.

Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret. Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă. Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegii de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes”, a spus Ionuț Cercel, despre problemele sale de sănătate.

Citeste si: Carmen Șerban, mesaj emoționant pentru familia lui Petrică Cercel, la o lună de la moartea manelistului

Ionuț Cercel a primit diagnosticul nefericit cu ani de zile în urmă și, de atunci, a renunțat la muzică, dar în permanență fost sprijinit de tatăl lui, Petrică Cercel. Ionuț Cercel a sperat până în ultima secundă că tatăl lui va doborî boala care i-a produs, în final, decesul.

Cine este Ionuț Cercel? Mezinul familiei Cercel s-a făcut remarcat încă de când era foarte micuț

Ionuț Cercel s-a născut pe 29 august 1996, în Bucureșt și este mezinul familiei Cercel. Fiul regretatului Petrică Cercel a crescut înconjurat de muzică, motiv pentru care a ajuns să iubească să trăiască în lumea muzicii și să activeze în acest domeniu, mai ales alături de tatăl său.

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de Ionuț Cercel în memoria tatălui său. Petrică Cercel a lăsat o ultimă piesă înainte să treacă în neființă: ”Tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă”

Ionuț Cercel a devenit cunoscut după lansarea piesei „Made in Romania”, lansată în 2011. Piesa a avut un succes răsunător și s-a viralizat foarte repede.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Ionuț Cercel, mesaj cutremurător la o lună după moartea tatălui său, Petrică Cercel: ”Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă...” Gestul incredibil pe care artistul...

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Câți copii avea, de fapt, Petrică Cercel?! Cine este Amy Cercel

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies