Ionuț Cercel și-a bucurat fanii cu o veste neașteptată: „Din respect și iubire pentru profesorul nostru”

,
Ionuț Cercel

Ionuț Cercel și-a bucurat fanii cu o veste neașteptată: „Din respect și iubire pentru profesorul nostru...”

[Sursa foto: Facebook]

La o lună de la moartea lui Petrică Cercel, Ionuț Cercel a anunțat că va cânta în continuare în memoria tatălui său, asta fiind pasiunea lui cea mai mare.


In articol:

Ionuţ Cercel, după o perioadă de pauză în care a suferi în liniște pentru tatăl său, Petrică Cercel, a transmis fanilor lui pe Facebook că își va continua cântările, astfel că aceasta este dorința cea mai mare a tatălui său stins din viață.

Ionuț Cercel, veste neașteptată! Artistul va continua să cânte

„Dorința tatălui meu a fost ca tot timpul noi să facem muzică, să muncim, să-i ducem numele mai departe. Pentru sufletul nostru ar fi fost momentul potrivit acum să ne oprim, dar din respect și iubire pentru PROFESORUL NOSTRU, vom cânta în continuare, vom încerca să-l mulțumim și să-l facem mult mai mândru de noi prin muzica de calitate pe care o vom cânta pentru oamenii care iubesc familia PETRICĂ CERCEL, exact cum a făcut-o el..până în ultimul moment al vieții!”, a transmis Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, pe Facebook.

Ionuț Cercel

Ionuț Cercel și Petrică Cercel

[Sursa foto: Facebook]

Petrică Cercel s-a stins din viaţă pe 16 septembrie, când a pierdut lupta cu virusul COVID-19. Cântărețul de manele a ales să se trateze acasă crezând că se descurcă dar, din păcate, boala s-a agravat, astfel că artistul a ajuns la spital când deja se afla pe muchie de cuțit.

Citeste si: Omagiul incredibil adus de fiii lui Petrică Cercel după moartea manelistului. Mesajul care a emoționat pe toată lumea

Petrică Cercel a simțit că va muri

După plecarea dintre cei vii a lui Petrică Cercel, Ionuţ Cercel, fiul lui, a transmis un mesaj pe Facebook în care a declarat că tatăl său a simţit că Dumnezeu îl va chema la el şi a transmis acest fapt într-o piesă pe care a lansat-o cu puțin timp înainte să moară, intitulatp „Facă-se voia ta”.

Citeste si: Câți copii avea, de fapt, Petrică Cercel?! Cine este Amy Cercel

„Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu.

Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a transmis Ionuț Cercel, pe pagina sa de Facebook.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Ionuț Cercel, mesaj cutremurător la o lună după moartea tatălui său, Petrică Cercel: ”Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă...” Gestul incredibil pe care artistul...

Masacru în Marea Neagră: Bilanțul a ajuns la peste 3000 de delfini morți din cauza războiului (biolog ucrainean)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Soţia lui Petrică Cercel, mesaj plin de durere în ziua înmormântării. Ce a transmis Ana

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies