Cum arată mormântul lui Petrică Cercel. Oamenilor nu le-a venit să creadă

,
Petrică Cercel
Cum arată mormântul lui Petrică Cercel

Petrică Cercel a decedat după ce a pierdut lupta cu Covid-19. Artistul a fost înmormântat duminică, 19 septembrie. Iată cum arată mormântul câtărețului.


In articol:

Petrică Cercel  a fost unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică lăutărească din România. Artistul a fost condus pe ultimul drum de către familie și apropiați. Iată cum arată mormântul câtărețului.

Petrică Cercel
Petrică Cercel împreună cu băieții lui, Florin și Ionuț.[Sursa foto: Facebook Ionuț Cercel]

Citeste si: Soţia lui Petrică Cercel, mesaj plin de durere în ziua înmormântării. Ce a transmis Ana

Cum arată mormântul lui Petrică Cercel

Celebrul cântăreț a ajuns pe mâinile medicilo r după ce s-a infectat cu Covid-19. Petrică Cercel a fost intubat într-un spital din Capitală după ce starea lui de sănătate a devenit critică. Însă, artistul a pierdut lupta cu virusul care face ravagii în toată lumea.

Petrică Cercel a fost înmormântat în urmă cu două zile la cimitirul Ghencea din Capitală. Mormântul regretatului manelist a fost înconjurat de zeci de coroane de flori, devenit acum un adevărat loc de reculegere pentru familie și apropiați.

Petrică Cercel
Mormântul lui Petrică Cercel[Sursa foto: spynews.ro]

Peste groapa în care își doarme somnul de veci Petrică Cercel au apărut zeci de coroane de flori pe care familia și cei dragi le-au adus drept ultim omagiu pentru cântăreț.

Citeste si: Petrică Cercel a fost înmormântat mai târziu decât se planificase inițial. Care a fost, de fapt, motivul amânării

Toate florile au culoarea albă, așa cum a fost de altfel dorința rudelor lui Petrică Cercel, deoarece aceștia îl consideră un înger.

Mai mult, lângă mormântul artistului se află și crucea pe care putem observa anul nașterii cântărețului. De-a lungul vieții, Petrică Cercel și-a ținut vârsta ascunsă.

Astfel, putem să aflăm că regretatul manelist s-a născut în anul 1968, deci cântărețul a murit la vârsta de 53 de ani lăsând în urmă o soție văduvă, 3 copii și cinci nepoți, care vor trebui să învețe să trăiască fără dragostea lui.

De ce s-a purtat alb la înmormântarea lui Petrică Cercel?

Daniel Ionescu, cunoscut drept cameramanul  maneliștilor, a dat vestea morții lui  Petrică Cercel  și le-a comunicat celor care vor să participe la priveghiul artistului și la înmormântare una dintre cele mai mari dorințe ale familiei. Mai exact, apropiații lui Petrică Cercel au cerut ca toți participanții să poarte haine de culoare albeă. 

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Ionuț Cercel, după moartea tatălui său? „Plânge si strigă la...”

„Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ, dar din păcate soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin sa precizez că toți cei care vor

fi prezenți la priveghiul Lui Petrica Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb, Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!”,  a scris Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, pe contul său de Facebook. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Fanii serialului „1001 de nopți„, în lacrimi! Boala a fost necruțătoare cu unul dintre actorii care au cucerit inimile telespectatorilor

Alfred Simonis schimbă placa: Kelemen Hunor nu e șeful lui Viktor Orban, ca să îl tragă la răspundere

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mioara Roman a fost internată în spital. Care este starea ei de sănătate în prezent

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies