Petrică Cercel a fost înmormântat mai târziu decât se planificase inițial. Care a fost, de fapt, motivul amânării

,
Petrică Cercel
Petrică Cercel a fost înmormântat ieri, la ora 19:00, la cimitirul Ghencea[Sursa foto: Facebook]

Petrică Cercel a fost înmormântat ieri, la ora 19:00, la cimitirul Ghencea. Înmormântarea trebuia să aibă loc la ora 14:00, dar s-a amânat pentru ora 16:00, apoi pentru ora 17:00. În final, decizia familiei a fost ca Petrică Cercel să fie îngropat la ora 19:00.


In articol:

Petrică Cercel a fost înmormântat ieri, la ora 19:00, la cimitirul Ghencea. Familia a decis să îl înmormânteze pe iubitul artist când s-a înserat, pentru a evita o aglomerație.

Strigăte și urlete de durere s-au auzit în timp ce familia a condus pe ultimul drum corpul neînsuflețit al lui Petrică Cercel.

Petrică Cercel  a fost înmormântat ieri, la ora 19:00. Care a fost rugămintea familiei

Familia regretatului artist i-a rugat pe cei care doresc să-l însoțească pe Petrică Cercel pe ultimul său drum să fie îmbrăcați în alb, deoarece Petrică este un înger și amintirea lui trebuie păstrată vie.

Citeste si: UPDATE: MOTIVUL pentru care toate persoanele se vor îmbrăca în alb la înmormântarea lui Petrică Cercel. Cand are loc inhumarea artistului

„Rugămintea lui Ionuț Cercel și a familiei Cercel! Cei care vor să vină la priveghiul lui Petrică, să vină în ținută albă obligatoriu!!! Tatăl lui este un înger și nu vrea ca toți ce vor participa la priveghi sa vină în ținută neagră!! El a menționat că tatăl lui este un înger și își dorește ca toți cei care vor veni, să vină în ținută obligatorie de culoare albă! Vă rog pe toți să dați un SHARE!!!”, a scris Daniel Cameramanul, pe pagina lui de Facebook.

Petrică Cercel
Invitații au fost rugați să poarte alb la înmormântarea lui Petrică Cercel[Sursa foto: Captură YouTube]

Cu toate că a fost cerut un cod vestimentar pentru înmormântarea lui Petrică Cercel, Florin Cercel, unul dintre fiii lui Petrică, a purtat o cămașă neagră la înmormântarea tatălui său. 

S-a făcut grătar la înmormântarea lui Petrică Cercel

Familia lui Petrică Cercel a făcut grătar și carne la proțap în curtea cimitirului pentru cei care au fost invitați la înmormântare.

Petrică Cercel
Familia lui Petrică Cercel, profund îndurerată de moartea îndrăgitului cântăreț de manele[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: UPDATE: După Petrică Cercel și Florin Salam are probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă în aceste momente cu artistul?

Soția lui Petrică Cercel a făcut un gest emoționant și dureros, în același timp, pentru soțul ei trecut în lumea celor drepți.

”Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta” , a scris Ana Cercel pe coroana făcută special pentru răposatul artist.

De ce a murit Petrică Cercel

Petrică Cercel s-a stins din viață pe 16 septembrie după ce a pierdut lupta împotriva coronavirusului. Acesta nu a acceptat să meargă la spital, în speranța că se va vindeca singur acasă, fără să aibă nevoie de intervenția medicilor. Din nefericire, boala a luat amploare, iar regretatul artist a ajuns mult prea târziu la spital. În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Reacția fiicei lui Florin Salam după ce s-a spus ca artistul ar avea probleme de sanatate. Care este adevarul despre starea celebrului manelist!

'Bucătarul lui Putin' face turul închisorilor: Grupul Wagner recrutează cei mai violenți ruși pentru războiul din Ucraina

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Câți ani avea Petrică Cercel? La ce vârstă s-a stins din viață regretatul artist

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies