UPDATE: După Petrică Cercel și Florin Salam are probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă în aceste momente cu artistul?

,
florin salam probleme de sanatate
Dan Bursuc a confirmat că Florin Salam are probleme grave de sănătate[Sursa foto: Facebook]

FLORIN SALAM, probleme grave de sănătate. Informația potrivit căreia Florin Salam se confruntă cu probleme serioase de sănătate a fost confirmată de Dan Bursuc. Care este adevărul?


In articol:

FLORIN SALAM, probleme grave de sănătate. După vestea morții lui Petrică Cercel, o altă informație cutremură lumea showbizului din România.

Se pare că Florin Salam se confruntă cu probleme grave de sănătate, acesta fiind motivul pentru care, în ultima perioadă, artistul nu a mai fost atât de activ. Ce informații a dezvăluit Dan Bursuc despre Florin Salam, bunul său prieten?

FLORIN SALAM, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu artistul?

FLORIN SALAM, probleme grave de sănătate. Informația potrivit căreia starea de sănătate a lui Florin Salam ar fi una precară a fost confirmată de Dan Bursuc. Se pare că îndrăgitul cântăreț de manele se confruntă cu probleme serioase, iar veștile despre starea sa de sănătate nu sunt deloc bune. Dan Bursuc nu a dorit să ofere prea multe detalii în legătură cu acest subiect, însă a ținut să precieze că artistul nu se simte deloc bine și că traversează o perioadă destul de complicată.

”Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți.

Tot ce știu e că nu bine deloc!”, a spus Dan Bursuc pentru playtech.ro.

FLORIN SALAM, probleme grave de sănătate. Apropiații lui Florin Salam nu au făcut declarații pe marginea acestui subiect, familia preferând să păstreze discreția cu privire la starea de sănătate a lui Florin Salam. În ultima perioadă, cântărețul nu a mai fost atât de activ, lucru care a fost sesizat rapid de prietenii virtuali ai cântărețului. 

Citeste si: ULUITOR: Câți bani a ajuns să ia Florin Salam la o cântare!

florin salam bolnav
Florin Salam, cântăreț de manele[Sursa foto: Facebook]

FLORIN SALAM, probleme grave de sănătate. Cine este Florin Salam și ce vârstă are?

FLORIN SALAM, probleme grave de sănătate. Florin Salam este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din România. Artistul are 41 de ani și s-a născut pe 1 octombrie 1979.

Florin Stoian este celebru în România sub numele de Florin Salam, acesta reușind să se lanseze în industria muzicală cu ajutorul lui Dan Bursuc.

Florin Salam cântă de la o vârstă fragedă, mai exact de la patru ani. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică din copilărie, având în vedere că tatăl și unchiul său au activat în același domeniu.

FLORIN SALAM, probleme de sănătate. Ce anunț a făcut băiatul artistului?

FLORIN SALAM, probleme de sănătate. După ce Dan Bursuc a confirmat că Florin Salam are probleme de sănătate, băiatul cântărețului, Dani Stoian, a postat un mesaj pe contul de facebook prin care a lămurit lucrurile. Acesta a confirmat că Florin Salam nu este în cea mai bună formă fizică, dar că în prezent primește tratamentul potrivit, iar lucrurile merg în direcția bună.

„Primesc tot felul de mesaje in legătura cu tatăl meu in urma celor apărute in presa. Tatăl meu nu este internat in vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile in presa. Tatăl meu urmează,intr-adevar, un tratament. După atâtea nopti pierdute și un stil de viața haotic a ajuns intr-o pasa mai puțin buna! Totul trebuie sa fie ținut sub control pentru a putea sa onoreze viitoarele evenimente la care este angajat. Va Mulțumesc tuturor care v-ați făcut timp sa întrebați despre sănătatea tatălui meu. Pe aceasta cale am vrut sa va anunț ca totul merge spre bine! Ne vedem curând pe scena.”, a scris Dani Stoian pe facebook.

Petrică Cercel a murit. Care este cauza morții cântărețului?

PETRICĂ CERCEL a murit. Cântărețul de manele s-a stins din viață după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Petrică Cercel se afla în spital, in secția de ATI, iar încă din primul moment în care a fost preluat de medici starea acestuia de sănătate a fost una delicată. În cele din urmă, organismul a cedat, iar medicii au declarat decesul lui Petrică Cercel.

PETRICĂ CERCEL a murit. Vestea că Petrică Cercel s-a stins din viață a reprezentant un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut sau care i-au ascultat muzica. Informația potrivit căreia Petrică Cercel a murit a fost confirmată de apropiații artistului. La priveghiul și înmormântarea lui Petrică Cercel toți participanții vor purta haine albe. Decizia a aparține familiei și a fost luată în semn de respect pentru artist. 

petrica cercel a murit
Petrică Cercel a murit după ce s-a infectat cu COVID-19[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: IMPRESIONANT: MOTIVUL pentru care toate persoanele se vor îmbrăca în alb la înmormântarea lui Petrică Cercel

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce avere a lasat Petrica Cercel. CINE mosteneste toata agoniseala stransa de artist dupa ce a murit infectat cu noul coronavirus

Ladislau Boloni, discurs manifest: a explicat eșecul negocierilor cu FRF și a vorbit despre funie în casa spânzuratului

Ce s-a descoperit la necropsia Adelei, polițista care s-a împușcat în cap în gara din Strehaia

DOLIU: A murit PETRICĂ CERCEL! Care este cauza morții artistului?

Cum arată vaduva lui Petrică Cercel, celebrul manelist din garda veche! Imagini rare cu frumoasa lui soție

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies