Omagiul incredibil adus de fiii lui Petrică Cercel după moartea manelistului. Mesajul care a emoționat pe toată lumea

Author: Oana Picerea
Actualizat: 05 aug 2022, 10:20

Ce omagiu i-au adus fiii lui Petrică Cercel după moarte

Fiii lui Petrică Cercel i-au adus un ultim omagiu tatălui lor, care s-a stins din viață în urmă cu o lună de zile.

Petrică Cercel a fost unul dintre cei mai apreciați artiști din lumea manelelor de la noi din țară. Acesta s-a stins din viață prematur, la vârsta de 51 de ani, după ce s-a infectat cu noul tip de coronavirus. Artistul avea mai multe probleme de sănătate care i-au agravat starea și care l-au făcut să se stingă din viață mult prea devreme. 

Ce omagiu i-au adus fiii lui Petrică Cercel după moarte

Petrică Cercel era tatăl mândru a trei băieți. Acesta îi iubea ca pe ochii din cap și își dedica viața și munca construirii unui imperiu. După succesul răsunător al lui Ionuț Cercel la vârsta de doar 10 ani, Petrică Cercel i-a lansat rând pe rând pe copiii săi în lumea muzicii. Familia lor era una dintre cele mai apreciate și mai respectate familii din această industrie. 

Citeste si: Ionuț Cercel, mesaj cutremurător la o lună după moartea tatălui său, Petrică Cercel: ”Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă...” Gestul incredibil pe care artistul l-a făcut

În memoria tatălui lor, copiii lui Petrică Cercel au lansat o melodie în care își plâng tatăl. Versurile sunt de-a dreptul sfâșietoare și emoționante. Ionuț Cercel a postat promo-ul melodiei pe o rețea de socializare, alături de un mesaj extrem de emoționant: 

''Fiecare o gândește cum vrea…

Noi in felul nostru, voi in felul vostru!

In curând #FlorinCercel- Etajul 10''', a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Iată câteva dintre versurile sfâșietoare ale melodiei: 

'' Se simte până la etajul 10, prin ce durere inima mea trece

Se aude plânsul meu, se aude oful meu, dar nu mă poate liniști nici Dumnezeu'', sunt câteva dintre versurile melodiei cântate de Florin Cercel, unul dintre fiii lui Petrică Cercel. 

 

Petrică Cercel a lăsat în urma o familie îndurerată și mulți fani triști

Vestea ca Petrică Cercel s-a stins din viață a venit ca un șoc pentru toți fanii artistului și mai ales pentru apropiați și pentru familie.

Vestea morții a fost dată pe Facebook unul dintre prietenii apropiați ai familei, cunoscut drept'' cameramanul maneliștilor''.

„Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ, dar din păcate soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin sa precizez că toți cei care vor

fi prezenți la priveghiul Lui Petrica Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb, Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!”,  a scris Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, pe contul său de Facebook. 

Citeste si: Carmen Șerban, mesaj emoționant pentru familia lui Petrică Cercel, la o lună de la moartea manelistului