Asya își continuă planul de răzbunare împotriva lui Volkan! Aflați ce se va întâmpla astăzi, într-un nou episod palpitant din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D

,
serialul infidelul

Asya își duce mai departe planul de răzbunare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Asya îi plătește cu aceeași monedă lui Volkan! Aflați cum va reacționa bărbatul și ce se va întâmpla astăzi de la ora 20:00, la Kanal D, în serialul Infidelul.

Noi momente tensionate și răsturnări de situație se vor petrece în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, difuzat la Kanal D.
De când a descoperit că soțul ei o trădează, Asya a decis să se răzbune crunt pe Volkan pentru toată suferință provocată. Fără să stea pe gânduri, tânăra a pus la cale un plan de răzbunare menit să îi afecteze atât pe Volkan și pe amanta lui, Derin, cât și pe familia acesteia.

Ce vedem astăzi în serialul Infidelul: Asya își continuă planul de răzbunare împotriva lui Volkan

În ciuda faptului că dezamăgirile și deziluziile au venit au îngenunchiat-o pe Asya, aceasta a găsit puterea de a nu se da bătută în față destinului crunt și a decis să lupte cu toate armele împotriva trădării și a minciunii care i-a destrămat căsnicia și i-a provocat suferință.
În episodul din această seară, Asya va hotăra să îi plătească lui Volkan cu aceeași moneda și va pune la cale noi strategii pentru a-i provoca și lui aceeași durere cauzată de trădare.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Infidelul! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatica inspirată din realitate!

După ce Asya a găsit puterea de a-i demască pe Volkan și pe Derin chiar în față familiei acesteia, cele două rivale se reîntâlnesc.

Asya nu va ezită să o avertizeze pe Derin că acesta este doar începutul furtunii pe care o va dezlănțui asupra ei și a familiei sale.
Pe de altă parte, părinții lui Derin realizează că îi pândește un mare pericol pus la cale de Asya și se tem pentru ceea ce va urmă în privința afacerilor, care mergeau din ce în ce mai prost.

În vreme ce Asya începe să își pună în aplicare planul de răzbunare, Derin este cuprinsă de o teamă teribilă și îi cere lui Volkan să încerce să remedieze situația în care au ajuns și totodată să aibă grijă și de relația lor, însă bărbatul pare să fie mai neputincios că oricând și este cuprins de mari regrete.

Între timp, Asya pregătește un nou atac asupra lui Volkan, anunțându-l că va rămâne în curând fără bani și că urmează să dea faliment. Bărbatul este curios să afle cine a informat-o despre faptul că afacerea lui este în pragul falimentului, iar Asya îi răspunde cu nonșalanță că știe de la Merț, după ce a acceptat să îi devină amanta, plătindu-i cu aceeași moneda. Vestea despre faptul că Asya l-a înșelat cu cel mai bun prieten al lui, îl va doborâ pe Volkan, care suportă cu greu trădarea.

Citeste si: Cansu Dere, actrița principala din serialul “Infidelul”, a trecut prin experiența trădării în dragoste “Minciuna este ceva atât de urât încât nu vreau să am un mincinos în viața mea”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

El a fost marea iubire a lui Cansu Dere, protagonista din serialul ”Infidelul”, care are premiera la Kanal D pe 17 august. Este faimos și a jucat în ”Fiica ambasadorului”

Poți rămâne fără banii de pe card și fără ca hoții să aibă acces fizic la el

El a fost marea iubire a lui Cansu Dere, protagonista din serialul ”Infidelul”, care are premiera la Kanal D pe 17 august. Este faimos și a jucat în ”Fiica ambasadorului”

Cine este Ali, fiul Asyei și a lui Volkan din serialul ”Infidelul”. Iată în ce producții l-ați mai putut vedea pe Alp Akar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies