Armata americana a suferit cea mai grea infrangere din istorie, chiar pe teritoriu romanesc! Care a fost scorul umilitor

Rezultatul final al meciului este de-a dreptul istoric.

Militarii Unchiului Sam au capitulat in fata camarazilor de pe meleaguri mioritice, pe terenul de fotbal.

„Sa jucam cu tarie, sa ne distram, nu va certati si aparati-va! Jucati inteligent si pasati. Iar cand aveti ocazia sutati!” Pare o tactica buna cea pe care americanii o pun la punct inaintea fluierului de start. N-au antrenor oficial, dar fac cu randul. Ba chiar repeta si faze de joc, nu de alta, dar primul meci a fost un dezastru: 11-0 cu echipa Jandarmeriei.

In timp ce militarii romani joaca de la egal la egal cu echipa pompierilor, americanii trag cu ochiul. Sau fura experienta, cum se mai zice pe la noi. Tabara adversa e mult mai relaxata, chiar pusa pe sotii.

Romanii, draguti din fire, i-au lasat pe soldatii Unchiului Sam sa se obisnuiasca putin cu jocul. Nu mult, cat sa poata incepe macelul. Trei portari au schimbat americanii. Degeaba, rezultatul final tot teribil a fost: 14 la 2 pentru ai nostri.

Mini-turneul, organizat cu ocazia Zilei Armatei, a fost castigat, in cele din urma, de reprezentantii Armatei, secondati de echipa Jandarmeriei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate