Anunțul momentului pentru pensionari! Ciolacu: Guvernul mai aplică o lovitură vârstnicilor

,
pensionar
Anunțul momentului pentru pensionari![Sursa foto: PixaBay]

Marcel Ciolacu a anunțat planul pe care Guvernul Cîțu îl are cu privire la soarta pensionarilor.


In articol:

Potrivit afirmațiilor făcute de Marcel Ciolacu, pensionarii ar urma să fie privați de anumite servicii medicale. Casa Națională de Asigurări de Sănătate a propus reducerea asistenței medicale prin scăderea punctajului acordat pentru tratarea persoanelor de peste 60 de ani. 

pensionari
Marcel Ciolacu a anunțat planul pe care il are Guvernul Cîțu[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: S-au impus NOI RESTRICȚII! Anunt de ultima ora despre noul acord de guvernare!

Fără serviciile de sănătate pentru pensionari!

Recent, Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la ultima decizie luată de Guvern. Potrivit politicianului, acesta a decis să le taie vârstnicilor din serviciile de sănătate.

Liderul PSD arată că proiectul Contractului Cadru, propus de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, vine cu o lovitură dură pentru vârstnici.

Astfel, medicii de familie sunt descurajați din a mai acorda asistență medicală pensionarilor. Lor li se va scădea punctajul acordat pentru tratarea persoanelor de peste 60 de ani.

Marcel Ciolacu amintește, de asemenea, de înghețarea pensiilor, iar acum, o nouă lovitură în zona Sănătății ar putea să afecteze și mai tare bătrânii.

Citeste si: Vârsta de pensionare se schimbă! Cine va beneficia de modificarea legislativă

”După ce le-au înghețat pensiile, Guvernul Cîțu mai aplică o lovitură vârstnicilor tăindu-le și din serviciile de sănătate în plină pandemie!

Astfel, în proiectul Contractului Cadru, propus de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, medicii de familie sunt descurajați să mai acorde asistență medicală pensionarilor prin scăderea drastică și cinică a punctajului acordat pentru tratarea persoanelor de peste 60 de ani. Asta în condițiile în care este evident că vârstnicii fac parte din categoriile vulnerabile și expuse riscurilor de sănătate.”, spune Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost și este un susținător al drepturilor pensionarilor, astfel că liderul PSD s-a opus de fiecare dată inițiativelor propuse de coaliție cu privire la decizii care ar afecta și mai mult pensionarii. 

Citeste si: Ce salarii există la Poșta Română și cât ajunge să câștige un poștaș în 2021

”Este revoltător că au putut să se gândească la o asemenea enormitate! În loc să le asigure prevenție și tratament, guvernanții caută să îi lovească și mai rău pe vârstnici.

PSD este alături de pensionari și de medicii de familie care cer retragerea urgentă a acestui proiect de contract cadru.

Iar dacă noul ministru al Sănătății acceptă această nouă mizerie la adresa vârstnicilor, înseamnă că nu s-a schimbat nimic față de mandatul dezastruos al lui Vlad Voiculescu!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

S-au impus NOI RESTRICȚII! Anunt de ultima ora despre noul acord de guvernare!

VIDEO| Sunt cel puțin 67 de morți, în urma alunecărilor de teren din India

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

Anunț oficial despre pensii! Ce se va întâmpla cu pensiile mici după recalculare? Ministrul Muncii: „În maxim un an și jumătate...”

Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane pot ieși la pensie mai devreme

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies