Anunţ de ultimă oră pentru români! Doar persoanele vaccinate vor avea acces în sălile de fitness

,
sala fitness
Doar persoanele vaccinate vor avea acces în sălile de fitness[Sursa foto: PixaBay]

Cel mai mare lanț de fitness din România a făcut un anunț trist. Cine va avea acces de acum înainte în sălile de sport.


In articol:

În ultimele zile, cazurile noi de infectări cu Covid-19 au crescut semnificativ. Ceea ce înseamnă că impunerea de noi restricții este inevitabilă. Astfel, proprietarii sălilor de fitness au anunțat că, odată cu aprobarea în şedinţa de Guvern a noilor restricţii, vor avea acces doar persoanele vaccinate, cele care au trecut prin boală în ultima jumătate de an sau cele care prezintă un test negativ.

sala fitness
Accesul în sălile de fitness s-ar putea face doar pentru persoanele vaccinate[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Se dau tichete pentru persoanele vaccinate anti-COVID. Când și de unde le pot lua cei care se imunizează

Accesul în sălile de fitness s-ar putea face doar pentru persoanele vaccinate

Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) se va întruni în două şedinţe de urgenţă, miercuri, 15 septembrie, şi joi, 16 septembrie, pentru a stabili noile măsuri anti-covid. Astfel, proiectul poate fi aprobat în oricare dintre aceste două zile.

Citeste si: Raed Arafat a făcut anunțul despre vaccinarea obligatorie a românilor: „Dacă nu e vaccinare obligatorie, măcar testarea”

Pandemia de Covid-19 a afectat aproape toate sectoarele de activitate, printre care și pe cel al sportului. Sălile de fitness au fost mult timp închise din cauza riscului de transmitere a virusului, iar acum acestea sunt nevoite să ia din nou noi măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

„Ne pregătim de noi restricții, ca urmare a creșterii rapide a numărului de cazuri raportate la nivel național. Aceste restricții, din păcate, vor afecta și industria în care World Class România activează. Conform știrilor publicate recent, în momentul de față Comitetul de Urgențe a pregătit un proiect care urmează să fie abrobat de către Guvernul României, proiect ce prevede accesul în sălile de sport numai a persoanelor care fie prezintă un certificat de vaccinare, fie un certificat care să ateste că au avut Covid în ultimele 6 luni, fie a unui test PCR sau test rapid negativ (teste efectuate la o clinică acreditată

și care pot să prezinte toate elementele de siguranță cerute de lege – cod QR și alte elemente de siguranță).

Dorim să va aducem la cunoștință că, în perioada imediat următoare, în funcție de ce se va decide la nivel național, angajații și colaboratorii World Class România care nu dețin un certificat de vaccinare sau un certificat care să facă dovadă că au avut Covid în ultimele 6 luni se vor află în imposibilitatea de a-și desfarura activitatea fără a prezenta un test covid negativ la intrarea în locațiile World Class România.

Compania înțelege în totalitate și respectă dreptul fiecărui angajat și a fiecărui colaborator  în ceea ce privește decizia de a se vaccina, însă totodată va pune în vedere faptul că odată ce noile restricții vor intra în vigoare, numai persoanele care îndeplinesc condițiile mai sus enumerate își vor mai desfășura activitatea în cadrul companiei, conform reglementărilor impuse de lege” se arată într-un comunicat trimis de World Class România.

 

Citește-ne pe
Citește și:

OFICIAL! S-a impus carantina de noapte. Intră în vigoare în acest weekend. Iată unde s-a luat această decizie!

Ludovic Orban, despre negocierile eșuate în formarea Guvernului: 'E o gogomănie să mă acuze cineva pe mine că am cedat ministere' - VIDEO

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Marele oraș din România care intră în CARANTINĂ! Se reintroduce declarația pe propria răspundere!

Florin Cîțu face anunțul MOMENTULUI. Toți vor face acest VACCIN. Începe pe 28 septembrie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies