Andreea Moșneagu, primele dezvăluiri despre cererea în căsătorie. Războinica a fost cerută de soție în aeroport imediat după întoarcerea de la Survivor România 2021: ”Ești sigur?”

,
Andreea Moșneagu a fost cerută de soție
Andreea Moșneagu, despre cererea în căsătorie

Andreea Moșneagu a avut parte de o cerere în căsătorie fulgerătoare imediat după întoarcerea de la Survivor România 2021. Războinica a vorbit despre momentul emoționant pe care l-a trăit în aeroport.


In articol:

Andreea Moșneagu a demonstrat la Survivor România că este o adevărată luptătoare și că nimic nu-i stă în cale, însă problemele de sănătate i-au întrerupt parcursul în competiția fenomen de la Kanal D.

Războinica a fost nomializată de colegii săi pe fond că problema s-a de la picior s-a agravat și că nu ar mai putea da randament pe trasee. Odată ajunsă în România, Andreea a avut parte de un moment de-a dreptul emoționant în aeroport, iubitul ei a cerut-o în căsătorie.

Andreea Moșneagu, despre cererea în căsătorie după întoarcerea de la Survivor România 2021

Andreea Moșneagu a fost așteptată la aeroport de familie și de prieteni, dar mai ales de iubitul ei Andrei care i-a pregătit o surpirză incredibilă. Războinica a fost așteptată de la Survivor România cu o frumoasă cerere în căsătorie chiar în aeroport, care a emoționat-o nespus de mult. Andreea nu a stat pe gânduri și a acceptat cererea în căsătorie. Tânăra a primit un superb inel cu diamante.

Războinica a vorbit în exclusivitate la Teo Show despre frumoasa cerere în căsătorie și cât de emoționată a fost.

”Rapidă, nu mă așteptam sincer, a fost imediat după ce am aterizat, n-a apucat nimeni să filmeze, să facă poze că totul s-a întâmplat foarte rapid. Și bineînțeles, i-am zis un DA, adică ești sigur.”, a mărturisit Andreea Moșneagu.

Andreea Moșneagu  se mărita
Andreea Moșneagu a spus : DA

Citeste si: Andreea Moșneagu, declarații în exclusivitate la Teo Show, după eliminarea de la Survivor România 2021: ”Faimoșii mai mereu se ceartă...”

Frumoasa polițistă de frontieră nu se aștepta să fie cerută în căsătorie atât de repede de iubit și nu a avut timp să reacționeze la propunerea lui.

Aceasta a mărturisit cum a fost cerută în căsătorie.

”Hai că ai venit și că iei pe toată lumea în brațe și uită-te și tu puțin la mine, vreau să-ți spun ceva. Și i-am spus da, ok, ce s-a întâmplat. ”Vrei să fii soția mea?”, și eu ”Ești sigur?”, încă nu știe în ce se bagă. A fost frumos.”, a mai spus Andreea.

Andreea Moșneagu  de la Survivor Romania
Războinica se pregateste de nunta

Războinica se declară o fire vulcanică

Andreea se declară o fire mai vulcanica, iar iubitul ei este cel care o calmează și o completează.

”Eu sunt o fire așa mai vulcanică, mai agitată și bine, el mă calmează foarte mult, e echilibrat, cum spune: el liniștea eu furtuna.”, a mai spus Războinica.

Andreea Moșneagu  și iubitul
Andreea Moșneagu și iubitul ei, Andrei

Andreea Moșneagu este polițistă de frontieră de mai bine de patru ani și își iubește meseria, deși este una foarte grea.

Războinica a avut un parcurs extraordinar la Survivor România 2021, unde a demostrat că în ciuda problemelor de sănătate este o adevărată supraviețuitoare.

Citeste si: Cine este Andreea Moșneagu, polițista de frontieră care concurează la Survivor România 2021

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Bat clopotele de nuntă pentru Andreeea Moşneagu de la Survivor România. Cu cine se căsătoreşte concurenta, la final de competiţie

Boris Johnson refuză un pachet de măsuri sociale, în ultimele zile ale mandatului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Detaliul făcut public despre iubitul Andreei Moșneagu de la Survivor Romania! Ce a dezvaluit politista de fontiera

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies